خدایاشکررت مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 3011 عنوان کانال تلگرامی ما رو به دوستاتون معرفی کنید 66 بازدید | 8 پست https://t.me/eskajrangi12درخدمت همه ی عزیزان هستیم 1400/04/15 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 همه ی همه خخخ خنده نداره اقا کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
برگ،خزان عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 450 خنده نداره اقا خو خنده امبخاطر اینه ک میری میگن ویس بده اقا نباشه الان میگه در خدمت همه عزیزان حواسم از خیال تو پرت نمیشودچرا💫
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 خو خنده امبخاطر اینه ک میری میگن ویس بده اقا نباشه الان میگه در خدمت همه عزیزان ایشون تو کار بافت اسکاچ هستن فکنمیکنم اسکاچ به درد اقایون بخوره کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 اسکاچ ب درد آقایون نمیخوره ولی پول خریدش رو آقایون به خانوما میدن 😅😅 میتونستم جوابتون رو محکم و کوبنده بدم اما ترجیح میدم اینکار رو نکنم شما رو با افکار مضخرفتون تنها میزارم کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
برگ،خزان عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 450 میتونستم جوابتون رو محکم و کوبنده بدم اما ترجیح میدم اینکار رو نکنم شما رو با افکار مضخرفتون ت ... اگر جسارتی کردم بهتون عذر میخوام موفق باشید حواسم از خیال تو پرت نمیشودچرا💫
الناخانوووووم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 3864 اگر جسارتی کردم بهتون عذر میخوام موفق باشید سلامت باشین و موفق کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمیکرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
برگ،خزان عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 450 سلامت باشین و موفق خواهش گلم همچنین ولی شوخی کردم فکر نمی کردم ناراحت بشین 😅😅 حواسم از خیال تو پرت نمیشودچرا💫