2777
2789

شما اولویت اولتون برا ازدواج صرفا نیاز ج.  .‌‌‌ن ...س ..ی  بود یا هدفتون از ازدواج چیزای دیگه بوده .یعنی به خاطر اون نیاز ازدواج کردین؟؟؟؟

نه به نظرم اصلا اولویت نیست.

خودم که صرفا به این دلیل نبود ازدواجم.

بعد خانوما بیشتر به محبت و نوازش و ابراز احساسات نیاز دارن تا رابطه

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز ازدواج نکردم ولی یکی از اولویت‌های مهمم همینه چون من خیلی از بیماری میترسم و روابط خارج از ازدواج ندارم 

یکی دیگه از اولویت‌های مهم داشتن همدم و عشق و محبت و آرامش هست 

یکی دیگه مستقل شدن 

یکی دیگه داشتن فرزند 

من برام مهم بود که پسر اولش عاشقم بشه بعد منتظر بمونه تا محرم شیم .

چون انتظار وصال کشیدن باعث عشق میشه ...

وقتی از نظر عاطفی با طرفت مچ میشی ، کیفیت رابطه جنسی وصف ناپذیر میشه ...ولی اگه عاطفی نزدیک نباشین و عاشق نباشین .کیفیت رابطه فقط ارضا شدنه و بس 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

به هیچ عنوان

فقط میخواستم مثل بقیه منم شوهر داشته باشم 😂😂

شوخی کردم دینمون گفته ازدواج کنید تا دینتون کامل بشه ثواب نمازاتونم هفتاد برابر مجرداست 

دیگ چی بهتر از این

یه دونه نماز میخونم میشه هفتاد تا حالشو میبرم والا😀😋😂😂😂😂😂😋

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن