2777
2789
عنوان

بچه ها راهکار بدید تا عصبانیتمو کنترل کنم و به همسرم بی محلی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 49 پست
واقعا؟ در این حد؟!!    

اره دیگه میگی نمیخوای سکوت کنی اما باید سکوت کنی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اهان لوس یکم ببین فکر کنم اصطلاح قشنگی نباشه اما مردا رو باید خر کرد با چرب زبونی بهش بگو 

با توجه به نظرات باید برم کتاب بخرم یسری مسائل رو یاد بگیرم. از جمله چرب زبونی و یکم دل و جرات و اعتماد بنفس

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از نظر بعضی ها اشتباه باشه ولی گذشت خیلی جواب میده خانواده ی شوهر همشون میگن شوهرم بد اخلاقه.اوایل اذیت میشدم خیلیییییییی طول کشید تا باهم کنار اومدیم...... ولی صبوری محبت گذشت خیلی جواب داد خدارو شکر از اون روزهای سخت به سلامتی گذشتیم  الانم که ۱۲ساله باهمیم هنوز اونا میگن بد اخلاقه ولی من چیزی غیر از محبت نمیبینم

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️

وقتی حال دوتاتون خوبه باهم حرف بزنین

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
ازش میترسم مثل بقیه اعضای خانوادش. نمیخوام بی احترامی بینمون باشه. کلا من دعوایی نیستم حتی نمیدونم چ ...

نه اصلا جواب نده فقط حرمتا ازبین میره 

باید ارامش داشته باشی..بهت گفتم قلقشو پیدا کن همسرت یک مقدار لوس اکر میخوای انتقاد کنی با چرب زبونی بگو با ناز ادا یه جوری که عصبی نشه و کم کم از رفتارخودش پشیمون میشه

شما اون لحظه اگه عصبی شد سکوت کن خودتو سرگرم کن بعد که اروم  شد بگو من که اروم بهت گفتم من که باهات دردودل کردم چرا عصبانی شدی با ملایمت که متوجه بشع شما باهاش دعوا نداری

شیش ماه بعد درست میشه قول میدم بهت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اره دیگه میگی نمیخوای سکوت کنی اما باید سکوت کنی

منظورم از اینکه سکوت نکنم دعوا و بی احترامی نیست. فقط میخوام به کاراش حساسیت نشون ندم، مثل قبل زیاد باهاش راه نیام، همون بی محلی خودمون. ولی مشکلم اینجاست دوز بی محلی رو نمیدونم یا وسطاش میگم بیخیال بابا مگه قراره چقدر زندگی کنم ولی بعدش که مجددا مشابه همین مشکلا پیش میاد حرصم میگیره. احساس میکنم زیادی ملایمم

نه اصلا جواب نده فقط حرمتا ازبین میره  باید ارامش داشته باشی..بهت گفتم قلقشو پیدا من همسرت یک ...

دمت گرم همینه

شاید از نظر بعضی ها اشتباه باشه ولی گذشت خیلی جواب میده خانواده ی شوهر همشون میگن شوهرم بد اخلاقه.او ...

ایشون هم به بداخلاقی شهرت دارن تو خونشون. چجوری خودتون رو کنترل میکردید، بعضی وقتا به خودتون حق میدادید که عصبانی بشید؟ داد بزنید؟ ولی بخاطر یسری مسائل جلوی خودتون رو میگرفتید؟  من دختر ملایمی هستم ولی متاسفانه با محبت نیستم

منظورم از اینکه سکوت نکنم دعوا و بی احترامی نیست. فقط میخوام به کاراش حساسیت نشون ندم، مثل قبل زیاد ...

نه میدونم چی میگی متوجه میشم ببین من همسرم یک مقدار عصبی و عجول من صبور واروم

اولا حتی کوچیکترین چیزهام هم ناراحتش میکرد چندباری خسته شدم و منم باهاش کل کل کردم همه چی بدترشد

به خودم اومدم الان با ملایمت بهش میگم اگر عصبی شد هیچی نمیگم تا اروم بشه بعدش که میاد سمتم میگم نمیخوام نیا من زنم احتیاج دارم باهات حرف بزنم اما تو میخوای دادبیداد کنی باشه قبول من دیگه هیچی بهت نمیگم و اینا خودش پشیمون میشه الان خداروشکررر خیلی بهتر شده کمتر همه چی بهش برمیخوره

اما بهش میگم که منم ادمم و ازرفتارش ناراحت میشم 

نه اصلا جواب نده فقط حرمتا ازبین میره  باید ارامش داشته باشی..بهت گفتم قلقشو پیدا کن همسرت یک ...

مرسی عزیزم، یه مدت این روش رو میرم ببینم جواب میده   

ایشون هم به بداخلاقی شهرت دارن تو خونشون. چجوری خودتون رو کنترل میکردید، بعضی وقتا به خودتون حق میدا ...

اره عزیزم ولی از داد وبیدادگذشتم خدارو شکر ضرر نکردم وقتی حالش خوب بود از چیزایی که دوست داشتم بهش میگفتم وازش میپرسیدم

مرسی عزیزم، یه مدت این روش رو میرم ببینم جواب میده    

خواهش میکنم

نه میدونم چی میگی متوجه میشم ببین من همسرم یک مقدار عصبی و عجول من صبور واروم اولا حتی کوچیکترین چی ...

واای شرایط اوایل زندگی شما رو من الان دارم طی میکنم. پس سعی میکنم به خودم مسلط باشم و با منطق و محبت پیش برم. ممنون عزیزم. آرزو میکنم که هیچ مشکلی نداشته باشی تو زندگیت و به تمام آرزوهات برسی  

اره عزیزم ولی از داد وبیدادگذشتم خدارو شکر ضرر نکردم وقتی حالش خوب بود از چیزایی که دوست داشتم ...

منم مثل شما همسرم این مدلی فقط بااین تفاوت که همسرم باهمه خوش اخلاق تا زمانی که انتقادی بهش نشه😂😂😂

اره عزیزم ولی از داد وبیدادگذشتم خدارو شکر ضرر نکردم وقتی حالش خوب بود از چیزایی که دوست داشتم ...

منم از روشهاتون استفاده میکنم ببینم چی میشه. ممنون عزیزم و موفق باشید