2777
2789
عنوان

بچه ها راهکار بدید تا عصبانیتمو کنترل کنم و به همسرم بی محلی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 49 پست
موزیک لایت گوش بده یه قهوه دم کن اصلا تصور کن وجود نداره ، بی‌محلی بهترین راه آدم کردن این جونوراس

اینو امتحان میکنم  

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **
برو مثلا حمام یا کتاب بخون یا برو یه گوشه خودتو سرگرم کن یا ببین چرا عصبانی میشه این دفعه یه مدل د ...

اوایل حموم اولین گزینم بود یبارم سر ساعت نیومد تو حموم گیر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجورم فقط بی محلی نکن که کم کم جمع بشه یکدفه منفجرمیشی واضاع بدترمیشه😑😑

نمیتونم زیاد بی محلی کنم. مشکلم همینه. نمیخوام زیاد ضایع شه، چون بیشتر از چشمم میفته

اوایل حموم اولین گزینم بود یبارم سر ساعت نیومد تو حموم گیر کردم

اهان

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
برو مثلا حمام یا کتاب بخون یا برو یه گوشه خودتو سرگرم کن یا ببین چرا عصبانی میشه این دفعه یه مدل د ...

اوایل خواستم متمدنانه برخورد کنم باهاش حرف زدم ولی تو این یکسال متوجه شدم چون تو خونشوم هم موقع مخالفت باهاش به همه میپره عادت کرده به این رفتار.

واقعا؟ در این حد؟!!    

اره دیگه عزیزم همه ی مشکلات با حرفه که حل میشه

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
اره دیگه عزیزم همه ی مشکلات با حرفه که حل میشه

و صبوری

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
یدفه اونرو تو نشونش بده بفهمه

ازش میترسم مثل بقیه اعضای خانوادش. نمیخوام بی احترامی بینمون باشه. کلا من دعوایی نیستم حتی نمیدونم چجوری دعواش کنم واقعا موثر باشه

اوایل خواستم متمدنانه برخورد کنم باهاش حرف زدم ولی تو این یکسال متوجه شدم چون تو خونشوم هم موقع مخال ...

اهان لوس یکم

ببین فکر کنم اصطلاح قشنگی نباشه اما مردا رو باید خر کرد

با چرب زبونی بهش بگو 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!