2777
2789

مدتهاست آدم قبلی نیستم پر از شک و تردیدم به همه چیز نگاهم به زندگی تغییر کرده چهل سالم شده و از وقتی یادمه دارم میجنگم برا همه چیز من هیچ کدوم از آرزوهام تو زندگی برآورده نشده هیچ کدوم همه عمرم غریب بودم و تنها گاهی با خودم فکر میکنم واقعا خدا چرا منو به وجود اورد من برا این زمین فایدم چی بوده دنیا فایدش برا من چی بوده حالم خیلی بده خیلی

حتی یک آدم یک دوست یک آشنا که یک لحظه بتونم کنارش بشینم و وقتی پا میشم احساس کنم حالم خوبه ندارم 

یکی بیاااااااااد فقط چند کلمه حرف بزنیم دلم داره میترکه

منم همینطورم هر روز ب امید اینک تا اخر شب بمیرم زنده ام شب هام ب امید اینک تو خواب خواب به خواب بشم زندم 

زندگی با بعضی ها کلا لجه 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

از نظر منم دنیا چرت و ب درد نخوره 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا برعکسم 

زندگی کاملا با معنا و هدفمند و ذره ذره جهان هستی با علم و برنامه و عشق خلق شده 

زندگی رو هر طور بگیری دقیقا برات همونطور خواهد بود ، بجای اینکه بجنگی و بخوای به نایافتنیها دست بیابی ، از الانت لذت ببر و شکر گزار باش ، کلی دلیل وجود داره برای سپاسگزاری ، قدر الانت رو بدون و خوب استفاده کن تا فردای خوب برات ساخته بشه ، هیچ کسی بی هدف و پوچ خلق نشده ، وقتی هر کسی با روح و شخصیت و هرچیز خاص و منحصر به فرد مخصوص خودش خلق شده یعنی تو خاصی و از تو فقط یکی هست ، یعنی ای بنده ی من تو برام‌مهمی و بهت عشق میورزم ، قدر خودت رو بدون و زندگی کن ، خوب زندگی کن 

زندگی رسیدن نیست ، بلکه لذت بردن از مسیره 

دلت شاد ، لبت خندون ، جیبات پر از پول و لحظاتت عسل 🌹🌹🌹

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

چهل سالگی سن مهمیه 

از این به بعد جوری زندگی کنید که اگه رسیدین به ۶۰ سالگی همین حرفهارو تکرار نکنید 

هرکس به اندازه ی تلاشش از این دنیا بهره میبره ، به فرموده ی قران ، برای انسان نیست جز انچه تلاش میکند

شاید شماهم تلاش کردین اما مسیرتونو درست نرفتین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
چون خدا رو گم کردیم بهترین دوست هم خود خداس

سالها نماز شب خوندم و اشک ریختم التماس کردم بهش آب از آب تکون نخورد چرا پس اگر هست جواب نمیده چرا میتونه ببینه عمرم رفت و هیچ اتفاقی نیوفتاد مشکل اینجاست که اگر در حال هم زندگی کنم حال هم جای خوب و بدرد بخوری نیست همین الان بقدری غم تو زندگیمه که نمیشه تصور کرد دلم میخواد فرار کنم و برم

سالها نماز شب خوندم و اشک ریختم التماس کردم بهش آب از آب تکون نخورد چرا پس اگر هست جواب نمیده چرا می ...

میگی به هدفهات نرسیدی و دوستی نداری که حالت خوب کنه ،هیچ دوستی جای خدارو نمیگیره ،شاید برا هدفهات بقدر نیاز تلاش نکردی واگر تلاش کردی و نرسیدی شاید به صلاحت نبوده هدفت رو تغییر بده

ممنونم از حرفاتون ارومم کرد♥️

زنده باشی 

ان شاء الله حال دلت همیشه خوب باشه 💙💚💛🧡💜

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است