2777
2789
عنوان

بعد درسم باید علاف بگردم

73 بازدید | 10 پست

هرچقد به اخرای دانشگاه نزدیک میشم غصه دار تر میشم 

ترم اخر ژنتیک هستم 

ینی درسم بهمن امسال تموم میشه 

هدفم اینه مهاجرت کنم

که اونم پول میخواد یه تومنی 

برا بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم که اونم پول میخواد ( به مادرم اگه دایی کلاهبردارم بزاره یه تومن ارثیه میرسه ، مادرم گقت اونو بدن لهم کمکت میکنم ) 

ولی خب اونم معلوم نیست کی به فروش برسه 

پارسال چند تا ازمایشگاه رفتم برای کاراموزی شمارمو دادم ، گفتن بخوایم زنگ میزنیم دریغ از یه زنگ 

الانم هرچقد به فارغ التحصیلی نزدیک میشم دل نگرانیم زیاد میشه

تا کی باید از کارت بابام پول بردارم ، تا کی بابام بره سرکار من فقط درس بخونم 

من حتی اگه ازمایشگاه هم بخوام برم ، نهاااااااااایت حقوقش ۸تومنه و خیلییی معذرت میخوام بیگاری میکشن از آدم 

یا مثلا بخوام برم معلم غیر انتفاعی بشم اونم همینطوره 

حالا اصن این هیچی بخدا به حقوق ۸تومنم راصیم ولی همونم پارتی میخواد اد

اصن موندم چه غلطی کنم؟؟؟ 

حداقل تا وقتی که از ایران برم باید یه کار داشته باشم کار کنم 

البته جدیده تصمیم گرفتم ارشد نخونم ، چون فایده ای نداره 

شما بگید با نگرانیم چه کنممممممممممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال سال سوم بودی درست تموم نشده بود کسی قبول نمی‌کرد،  امسال دوباره درخواست بده

بنظرم ارشد هم بخون. قطعا ژنتیک ارشد رو بهتر از کارشناسی برمیدارن

برو توی شاخه هایی که تخصصی تره 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

میشه عزیزم چرا نشه اخه من مذهبی نیستم ولی اعتقادی ام در کنار تلاش برای کار پیدا کردنت دعا هم کن

بله اون که ۱۰۰درصد سپردم دست خدا راستش 

ولی نگرانیم باهام هست

پارسال سال سوم بودی درست تموم نشده بود کسی قبول نمی‌کرد، امسال دوباره درخواست بدهبنظرم ارشد هم بخون ...

نمیخوام ارشد بخونم 

وقت تلف کردنه 

اگه بخوام بخونم فقط درصورتی میخونم که بتونم برم 

ایران فایده نداره 

۳سال حداقل باید علافش باشم ، بازم آخرش همون دانشجوی اس و پاسم 

نمیخوام ارشد بخونم وقت تلف کردنه اگه بخوام بخونم فقط درصورتی میخونم که بتونم برم ایران فایده نداره ۳ ...

چرا فکر میکنی وقت تلف کردنه؟!

من از وقتی ارشد خوندم به نسبت قبل بیشتر پیشنهاد داشتم برای کار

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

چرا فکر میکنی وقت تلف کردنه؟!من از وقتی ارشد خوندم به نسبت قبل بیشتر پیشنهاد داشتم برای کار

چون بستگی به رشته داره 

برای یه رشته ای مثله من فایده ای نداره 

من هدفم از اول مهاجرت بوده بخوام ارشد بخونم حداقل ۳سال وقت یمیگره ، تا ۳سال دیگه معلوم نیست اوضاع چی بشه 

ترجیح میدم یا برای ارشد برم یا اگه نرفتم همینجا حداقل یه حقوق داشته باشم

چون بستگی به رشته داره برای یه رشته ای مثله من فایده ای نداره من هدفم از اول مهاجرت بوده بخوام ارشد ...

شما میگی یا مهاجرت کنم یا با حقوق ۱۲ تومن همین جا بمونم

من میگم یه کاری کن اگر موندی اینجا آپشن های بیشتری داشته باشی

برای ده سال دیگه کارشناسی واقعا در حد دیپلم میشه

ارشد هم دو ساله نه سه سال. میتونی از اواسط ارشد برای پایان نامه ت کار کنی که دیگه ۶ ماه هم سر اون اضافه نشه

شما میگی یا مهاجرت کنم یا با حقوق ۱۲ تومن همین جا بمونممن میگم یه کاری کن اگر موندی اینجا آپشن های ب ...

گفتم سه سال چون همون پایان نامه کلی وقت آدمو میگیره

شاید  نطرم تا یه سال بعد عوص شد  کنکور ارشد شرکت کنم حداقلش اینه که بلافاصله بعد کارشناسی نمیخوام ارشد بخونم 

از جهتی ارشد هیچچچ تاثیری تو پیدا کردن شعل نداره 

حتی اگه روزی بخوام ارشد یخونم فقط و فقط به این دلیل میخونم که برای دکترا برم