2777
2789

اسنک

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الویه

سیب زمینی و سینه مرغ 

سس الویه مهرام  

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
منم ناهار نپختم هنوز

منکه ناهار آش بار گزاشتم

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
منکه ناهار آش بار گزاشتم

نوش جان

آش عالیه

ولی بچه هام فوق العاده بدغذا هستند

فقط پلو خورشتی خسته شدم😥

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
نوش جان آش عالیه ولی بچه هام فوق العاده بدغذا هستند فقط پلو خورشتی خسته شدم😥

ممنون 

خاهر شمام بفرمایید نوشه جان کنید😍

عه خدا حفظشون کنه ولی ای کاش یواش یواش عادتشون بدی همه چی بخورن بلاخره بدن ب همه ویتامین ها نیاز داره و اینکه معده هم گاهن استراحت و غذای سبک تر و آبکی احتیاج داره

مهمونی نیست میخاییم بشینیم گپ بزنیم از یه شهر دیگه میاد

پس وقتتو نزار ب آشپزی زنگ بزن رستوران یا فسفود

ممنون  خاهر شمام بفرمایید نوشه جان کنید😍 عه خدا حفظشون کنه ولی ای کاش یواش یواش عادتشون بدی ...

دوستان جای ما🌸😍🌸

انقدر نق میزنن و نمیخورن 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را