2777
2789
آخه من آزمایش تیتر ندادم فقط یه بار آزمایش دادم گفت بالای ده هزار نمیدونم دقیقا چند بود،بالای ده هزا ...

ولی باز خیلی ها هم توی همین سایت دیدم بتاشون بالا بوده بچه هاشون سالم به دنیا اومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز رفتم توی هفته 6  پنج هفته سه روز رفتم سنوگرافی فقط ساک بارداری رو دید حالا نمیدونم چی پی ...

به سلامتی عزیزم. خب دیگه زود رفتی انشالله هر دومون۸هفته میریم صدای قلبشون رو میشنویم😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

امروز رفتم توی هفته 6  پنج هفته سه روز رفتم سنوگرافی فقط ساک بارداری رو دید حالا نمیدونم چی پی ...

ایشالا جنین سالم هم توی ساکمون میبینن🙏🙏جواب گرفتی خبر بده منم خبر میدم🙏🙏🌷🌱

ایشالا جنین سالم هم توی ساکمون میبینن🙏🙏جواب گرفتی خبر بده منم خبر میدم🙏🙏🌷🌱

سلام عزیزم امروز یکی از بچه های نی نی سایت با بتای 15 هزار حدود 6 هفته و 4 روزش بوده رفته سنوگرافی گفته دو قلو بارداره قلب هم داشتن من دیگه کم کم از این که بتام بالا هست نگرانم علائم خاصی ندارم میترسم خیلی 

نگران نباش عزیزم هر روز شدید نیست. بعضی روزا زیاده بعضی روزا کمتر منم سر پسرم همینجور بودم. تو برگه ...

سلام عزیزم در چه حالی خبری ازت نشد چه کار میکنی دیگه رفتی سنوگرافی یان؟ 

سلام عزیزم خوبی؟  اینقدر توی سایت نی نی سایت گشتم استرس گرفتم

سلام گلم. قربونت تو خوبی؟ استرس چرا عزیزم؟

سلام عزیزم در چه حالی خبری ازت نشد چه کار میکنی دیگه رفتی سنوگرافی یان؟ 

روی ماهت. حالم که خیلی خرابه همش تهوع و ضعف، از همه غذاها حالم بهم میخوره. از همه بوها🥲 نمیدونم با چی زنده ام. نه هنوز نرفتم سونو. گذاشتم۷اسفند. تو رفتی عزیزم؟

روی ماهت. حالم که خیلی خرابه همش تهوع و ضعف، از همه غذاها حالم بهم میخوره. از همه بوها🥲 نمیدونم با ...

منم ضعف زیاد دارم معده ام ترش میکنه ولی بالا نمیارم یه مقدار کم حالت تهوع میگیرم نگرانم که علائمی ندارم 😪 

دختره توی سایت نی نی سایت امروز گفت که رفته سنوگرافی دوقلو داره قلبشون تشکیل شده 6 هفته و 4 روزش بود بتاش هم هفته پنجم بارداری 15 هزار بود از من 12 هزار بود اون هفته رفتم سنوگرافی که 5 هفته 3 روز بود ساکم خالی بود دیگه کلا ناامید شدم گفتم شاید از من پوچه با این بتا هیچی تشکیل نشده 

منم ضعف زیاد دارم معده ام ترش میکنه ولی بالا نمیارم یه مقدار کم حالت تهوع میگیرم نگرانم که علائمی ند ...

وااااا این چ فکریه؟؟ آخه ۵هفته چی معلوم میشه که رفتی؟؟ خب صبر کن دیگه تا ۸هفته. من سر پسرم ۵هفته بودم رفتم سونو اصلا کلا هیچی تو رحمم نبود😑😑۸هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم. الانم توکل بخدا عزیزم

وااااا این چ فکریه؟؟ آخه ۵هفته چی معلوم میشه که رفتی؟؟ خب صبر کن دیگه تا ۸هفته. من سر پسرم ۵هفته بود ...

آهان اندازه ساکم 10 میلی متر بود حدود 5 هفته و 3 روز بود ولی خوش به حال اونایی که قلب جنین شون زود تشکیل میشه خیالشون راحت میشه

سلام عزیزم امروز یکی از بچه های نی نی سایت با بتای 15 هزار حدود 6 هفته و 4 روزش بوده رفته سنوگرافی گ ...

ببین همین که علائمت خفیفه یعنی احتمال اینکه مولار باشه نیست چون مولار هر روز بتا خیلی بالا میره و علائم شدید میشن،منم زیاد علائم ندارم فقط اسید معده دارم همین