2777
2789
سلام عزیزم رفتم سنوگرافی خداروشکر قلب هم داشت ولی نگرانم این چند وقت شکمم شل شده علائم هم ندارم میتر ...

بعضی ها علائم ندارن تو از اون خوش شانساشی خدارو شکر،وقتی قلب تشکیل شد دیگه خیالت راحت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نینی خواهرتون ب دنیا اومد عزیزم جنسیتش چی بود

بله عزیزم الان 18ماهشه و ختره

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
من خیلی نگران بتامم هفته هفتم اینا بتام ۴۹ هزار بود میترسم مشکلی باشع

رفتین دوباره سونو؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ده هزار زیاد نیس ؟؟

فداتشم.. یا دوقلو.... یا نطفه همون دفه اول رابطه بعد پاک شدنت گرفته

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆