2777
2789
عنوان

اینا چیه روی بدن دخترم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 40 پست
بابا پشه زده

اخه پشه زیر شلوارنمیتونه بره که

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار به چیزی حساسیت داره ببین تو این چند روز چی خورده.

چیز جدید انبه خورده.میشه ازاون باشه

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪
پشه زده . کم پماد بی حسی مثل لیدوکایین بزن که خارشش کم بشه زود خوب میشه 

میزنم پماد کم میشه خارش امابازیه جادیگه درمیادذ

همه جا هست

اینا حساسیت پوستی هستن من از بچگی دارم

چون دختر شما کوچک هست اول ببرینش دکتر ببینین به چه چیزی حساسیت داره به غذا هست یا نه 

مثلا من بهار یا تابستون اینطوری میشم

بعد پماد و ... داد و استفاده کنین

سر خود دارویی مصرف نکنین

فک کنم پوست مرغی کم کم داره میسه  این نوع از بچگی شروع میشه  و بعد بیشز و بیشتر میش

براچی اینطور میشه

احتمالا آره منم چند روز پیش انبه خوردم چون دخترمو شیر میدم و طبع دخترم گرمه الان اینجوری روبدنش دراو ...

بهش سردی بدم خوبه؟؟

از اون حرفا بود😑😑😑😑

من فک کردم نمیتونه بره