2777
2789

واالا ادمای درونگرا عقب مونده و منزوی نیستن   چرا خیلیا به خودشون اجازه ی قضاوت و توهین میدن  

من تقریبا درونگرام البته  اجتماعی هستم ولی خب زمانایی که حالم خوب نباشه تو تنهایی و خلوت و سکوت ارامش میگیرم . 

یه بنده خدایی تو اطرافیانم هست برونگراست و خیلی اهل بیرون رفتن و تو خونه بند نیست  حرف زیاد میزنه من نمیخوام زیر سوال ببرمش تا وقتی رفتاراش تو حوزه ی زندگی خودش باشه مهم نیست  ولی این بنده خدا اعتماد بنفس کاذب داره و مشخصه به من به چشم یه ادم منزوی نگاه میکنه در حالی که خداشاهده اینطوری نیستم  و اینکه بعضی وقتا حوصله ی حرفای زیادشو ندارم  ولی سعی میکنم همراهیش کنم ، ولی ایشون مستقیم و غیرمستقیم منو منزوی خطاب میکنه منو تنبل میدونه انگار ، خب من دم به دقیقه حوصله ی بیرونو ندارم دوس دارم تو ارامش باشم 

کاش سرمون تو زندگی خودمون  بود گاهی وقتا به جای اینکه به طرف مقابل انگ کم حرفی و انزوا  بزنیم  یه درصد فکر کنیم شاید طرف با مال حال نمیکنه  یا مدلش اینجوریه

ببین این جماعت همیشع در حال قضاوتن اینم ماییم ک باید ب این درجع از درک برسیم ک حرف بقیع مهم نباشع 

درک و فهم هر کسی تا ی حدیع نمیش انتظار خاصی داشت 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی درونگرام هرکی بره و بیاد بهم میگه منزوی هرچیم میگفتم خدا هیچیم نیست هیچکس باور نمیکرد دیگ از یجا به بعد اصلاااا و ابدا برام مهم نبود دومادمونم ک خیلی ازش متنفرم باز همین حرفارو بم میزنه من هیچی جوابش نمیدم خودش دهنشو میبنده 

اصن داریم با ی مشت ادم بی فرهنگ و بیشعور زندگی میکنیم

منم مثل خودتم و اهل شلوغ بودن نیستم آنچنان و هرچیزی رو ب وقت خودش دوس دارم،کم حرف میزنم بیشتر میشنوم،ولی ب وقتش خب شیطنت هم دارم،ولی مادرِ خودم بهم میگه منزوی و عقده ای و غیر اجتماعی😂چون نمیشینم با هرکسی هرهر و کرکر راه بندازم😐

وای  دقیقا   من خیلی حرف نمیزنم همش تو فکرم  همیشه بهم میگن  افسرده ای مگه ...

من خیلی کم حرف نیستم ، اخه میدونی اون بنده خدا بعضی وقتا حرفای تکراری میزنه یا دیدی یه عده رو یه حرفا و شوخیایی رو تعریف میکنن که واسه دیگران جذابیتی نداره و یا وسط فیلم نگا کردن همش حرف میزنه، البته این فقط نظر من نیس دو سه نفر دیگه هم راجب این مدل حرف زدنش این موضوعو تایید کردن.  اگه اینطوریه به خودش مربوطه ولی دیگه از بالا به من نگاه میکنه و منو قضاوت میکنه من اعصابم خرد میشه . اینم بگم آدم بدی نیستا.

منم همین طوریم، بعضی وقتا میرم تو فکر دیت خودمم نیست یهو یکی به شوخی میگه زیاد فکر نکن یا یهو یه چیزی میگه خیلی بدم میاد از این حرکت

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

من دورنگرام اما شوررم ب شدت برونگراس همش مشکل داریم باهم میگه چرا حرف نمیزنی میگم میزنم چرا الان دارم گدش میکنم وقتی تی وی نگا میکنیم من تو سکوت نگاا میکنم اون هنش راحب کاراکاراش نطر میدع. یه خورده باهم دعوامون میشه سر این موضاعات

من برعکس توام تو خونه خیلی حرف میزنم 

من باهرکی حال کنم خیلیییی حرف میزنم طوریکه خودش می مونه من چقد حرفففف میزنم😂ولی خب متاسفانه انقدی روابطم با مادرم کدر شده ک توو خونه حرفی باهاش نمیزنم یعنی با مادری ک رازدار و غم خوارِ یدونه بچش نیس،نمیشه هم صحبت شد😏