2777
2789
عنوان

فال گرفتن گناهه ؟؟؟

272 بازدید | 19 پست

من همیشه تو سایتای فال فال میگیرم ولی همینطوری چون میدونم شاید الکی باشه

ولی الان واقعا میخوام به یه فالگیر بگم برام فال شخصی بگیره به نظرتون اشکال داره؟

با خودت سرچیزای بیخود نجنگ تو با خودت یه تیم قوی هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی تاپیک زدم در این مورو دوس داشتی ببین

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
ن بابا

عزیزم تاپیکمو گزارش میزنی بترکه دمت گرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6799677/بیاید-چارسال-پیشمو-ببینیدعکس

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
هر کس پیش فال گیر و روال و دعا نویس بره نفرین امام صادق پشت سرشه این حدیثه

اگه واس خودت و کارای خودت بری خیلی هم ثوابه. اما برای کسی ن این بزرگترین گناهه. اما این فال رو میگه... ک جنبه سرگرمی داره. 

من فال رو قبول ندارم خیلی چرته بابا