2777
2789
عنوان

کاهش وزن

103 بازدید | 12 پست

سلام خانومای گل

لطفا کمکم کنید؛ من قصد بارداری دارم و دکتر بهم گفت قبلش شکمت رو آب کن، یکم شکم دارم ولی اصلا نمیتونم از بین ببرمش

از قبل ازدواج شکم داشتم که الان متاسفانه بیشتر شده

شرایط ورزش های سنگین و پیاده روی تند رو هم ندارم، چون نرمی غضروف زانو دارم و حرکات ورزشی که زانوهام خم بشه نباید انجام بدم

قند رو حذف کردم

غذاهای سرخ کردنی کمتر میخورم

یه ماه و نیمه با تجویز پزشک، متفورمین میخورم

ولی اصلا وزنم کم نمیشه😔

۵۷ کیلوام با ۱۵۸ قد

لطفا اگر راهکاری میدونید که زود نتیجه میده، راهنماییم کنید

متشکرم🌸🌸

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤

اصلاح مزاج انجام بده خود ب خود ب وزن دلخوهات میرسی.غذا هارو با مصلحاتش بخور 

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پودر آشامیندنی زعفران و چای سبز با تنظیم سوخت ساز بدن و کاهش اشتها بدون عوارض در ماه ۳ الی ۴ کیلو کاهش وزن میاره 

+ قطره مکمل تقویتی برای نرمی استخوان و مفاصلم بسیار توسیه میکنم واقعا عالیه تجربه خودم از محصول 

اگر مایل بودید لینک اینستامو میدم براتون کامل معرفی میکنم 

اینجا به علت ممنوع بودن چون فروش میکنم رو ندارم دوست عزیز 🌹

اصلاح مزاج انجام بده خود ب خود ب وزن دلخوهات میرسی.غذا هارو با مصلحاتش بخور 

لطف میکنید بیشتر توضیح بدید؟ در خصوص مصلحات غذاها

هیچوقت برای شروع یک رویا دیر نیست😇... لطفا برای شادی روح پدر نازنینم، و تمام پدر و مادرهایی که با رفتنشون، یه غم همیشگی رو مهمون دل بچه هاشون کردند، صلوات بفرستید🖤
استارترتل گرام داری؟ 

بله دارم

پودر آشامیندنی زعفران و چای سبز با تنظیم سوخت ساز بدن و کاهش اشتها بدون عوارض در ماه ۳ الی ۴ کیلو کا ...

اینستا ندارم عزیزم

برای نرمی غضروف، مکمل جوینت آرایکس مصرف میکنم و ویتامین دی

حلقه برن

ممنون عزیزم🌹

لطف میکنید بیشتر توضیح بدید؟ در خصوص مصلحات غذاها

تو نت بزن لیست کاملش رو برات میاره.برای زودباردار شدنت هم خوبه.یا کتابش رو بخر.با این کار بدنت کامل انکار برمیکرده تنظیمات کارخونه و سموم بدنت دفع میشه .

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
تو نت بزن لیست کاملش رو برات میاره.برای زودباردار شدنت هم خوبه.یا کتابش رو بخر.با این کار بدنت کامل ...

ممنون عزیزم🌹

دوستان عزیز ممنون از نظراتتون

خدا خیرتون بده

اگر راه حل امتحان شده دیگه ای هم دارید، ممنون میشم بهم معرفی کنید🙏🙏