2777
2789

من پام سوخت نصفش تاول زدیه تیکشم نزد اونجایی که تاول زد بعدش زخم شد زخمشوکندم ردش موند ولی اون قسمتی که تاول نزده بود نموند 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
من پام سوخت نصفش تاول زدیه تیکشم نزد اونجایی که تاول زد بعدش زخم شد زخمشوکندم ردش موند ولی اون قسمتی ...

انشالله ردش بره بنظرت واسه منم میره؟

خدایا شکرت❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله ردش بره بنظرت واسه منم میره؟

😂مال من براسه سال پیشه دیگه نمیره  شماهم عسل خالص بزن میره من اونجانداشتم براهمون مونددیگه باچی سوخته حالا؟

😂مال من براسه سال پیشه دیگه نمیره  شماهم عسل خالص بزن میره من اونجانداشتم براهمون مونددیگه باچ ...

با اب جوش سوخته

منم ۶ماه پیش پام سوخت مونده جاش البته تاول زده بود.عسل الان ندارم تازه تموم شده...و اینکه سر پام که سوخته بود عسل زدم فایده نداشت خمیردندون هم زدم باز فایده نداشت...واسه همین دور چیز های طبیعی رو خط کشیدم

خدایا شکرت❣
با اب جوش سوخته منم ۶ماه پیش پام سوخت مونده جاش البته تاول زده بود.عسل الان ندارم تازه تموم شده...و ...

عسل بایدخالص باشه وگرنه بدردنمیخوره پمادآلفاهم اگه گیرت بیاد خیلی خوبه من موتورافتادروپام اگزوزش پاموسوزوند یه پمادم گرفتم برااینکه جاش بره سه ماهم زدم ولی فایده نداشت