2777
2789
عنوان

خرید شلوار زشت😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9314 بازدید | 230 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی قبل اینکه بذاری به نظرم چادریا هرچیزی نباید بپوشن‌ آخه شلوار گت اصلا به چادر نمیاد که!بچه ها این ...

درسته نظرت، استثنائا نمیخوریمت  منم چادریم هر لباسی رو نمیشه زیر چادر پوشید

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  

دیدم این شلوارهاروبیرون مے پوشن باجوراب ڪوتاه وڪتونے...ولي مےدونید پشت پامشخصہ حڪم زنا داره ونگاه نامحرم بیفتہگناهہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

اين مدل شلوار رو يكم ميكشن بالا مه ساق پاشون بيرون باشه و در اونصورت جلوه داره

نه اينجوري

نپوش واقعا بده خيلي بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دیدم این شلوارهاروبیرون مے پوشن باجوراب ڪوتاه وڪتونے...ولي مےدونید پشت پامشخصہ حڪم زنا داره ونگاه نا ...

ببخشید گلم  ینی پاهامون یکم معلوم باشه حکمش زناس؟

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜

تو خونه بپوش با تاپی نیم تنه ای چیزی

قشنگه ولی به مانتوهاتون نمیاد بعدم دمپا گت با چادر کسی نمیپوشه

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
با چادر شلوار پاچه تنگ بپوشید تا آراسته تر به نظر برسید البته نظر منه 

شلوار فاستونی راسته زیر چادر با کفش چرم خیلی شیکه،، فقط متاسفانه بسختی گیر میاد الان همه قد90و دمپا تنگ شدن، زیر چادر شلوار کوتاه جالب نمیشه

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
شلوار فاستونی راسته زیر چادر با کفش چرم خیلی شیکه،، فقط متاسفانه بسختی گیر میاد الان همه قد90و دمپا ...

اره بخدا من براشلوارجین ازهرمدلی خوشم اومدهمه قد نود بود اخرم مجبورشدم یه قد100بردارم که اصلانم دوسش ندارم یکمم برام کوتاهه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم