2777
2789
عنوان

خرید شلوار زشت😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 9314 بازدید | 230 پست

خوش اندامی مانتو هاتم قشنگن ولی شلواره بهشون نمیاد و من نمیدونم با چی ست کنیش 😁

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده خیلی 😐 اینو وقتی ت خونه ای بپوش  اصلا ب هیچی نمیاد ب مانتوهات ک بدتر اصن نمیاد&nbs ...

با شومیز کوتاه طوسی هم بده ؟

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
آره بد سلیقه ام 😭😭😭

چرابدسلیقه بالاخره بایدهمه چیوامتحان کردمنم چادریم یه مدت لی دمپاشوهرم گیرداده بودمجبوربردم بپوشم ولی خیلی زشت بوداصلابهم نمیومد مخصوصاکه اکثرمانتوهامم بلندبود الان دیگه لی راسته میپوشم یالی چسب بنظرم بامانتوی بلندوچادر اینابهتره 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

این کجاش دلم پا گشاده فقط به مانتو اولی میاد 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
چقدرخوب من پریشب یه شلوارلی گن دارخریدم 250سرم سوت کشید 

منم.یدونه خریدم 310

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ما معمولیا که دو سه تا شلوار بیرونی داریم با همه ی مانتوهامون ستش میکنیم، شما واسه هر مانتوت یه شلوا ...

نه منم معوملیم ولی خب چون خیلی بیرون نمیرم نو میمونن ولی خب اخه تا حالا ندیدم مانتو خردلی رو با شلوار خاکستری بپوشن

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود
خوش اندامی مانتو هاتم قشنگن ولی شلواره بهشون نمیاد و من نمیدونم با چی ست کنیش 😁

بد سلیقم دیگه 😭 باز این چیزی نیست .پارسال شلوار جین خریدم بعد لاغر شدم دیگه نشد بپوشم

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
با جوراب رنگ پا و اون مانتو تازه چادرم میخوای سر کنی خیلی بد میشه شما سعی کن بیشتر شلوارای راسته بپو ...

وای مگه ما چادریا گناهمون چیه که هیچی نمیتونیم بپوشیم😭😭😭 ولی من زیاد دیدم چادر عربی و کتونی 🤔

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍