2777
2789
عنوان

چجوری با بیبی چک کار کنم سردر نمیارم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 171 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یماه پیش عروسیت بودانگار الان بیبی چک مبخای بزنییییییییی واقعا🤔🤔🤔

شرمنده دیگه حواسمونو جمع نکردیم😕 من از خدامه منفی شه دارم از استرس میمیرم

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
شرمنده دیگه حواسمونو جمع نکردیم😕 من از خدامه منفی شه دارم از استرس میمیرم

خب گلم جلوگیری کنید منم تازه ازدواج کردم جلوگیری هم داشتیم و‌دوماه پریود نشدم داشتم میپوکیدم از استرس با این وجود

🤍🐼🥥
عزیزم توی جعبش نوشته طریقه استفادشو فکرکنم این قطره چکونیه تو یه ظرف یه بارمصرف ادرار کن و قطره چکو ...

جعبه و بروشور اینا نداره اصن

قطره ایه

حالا چجوری باهاش کار کنم

روی جعبش نوشته جعبه کاغذیشو پاره کن از روش بزن جوابم بگو چی شد مثبت یا منفی

جعبه اینا نداره اخه 

این قطره ای نیست از روی زمینم برش دار یه لیوان یه باار مصرفی یه چیزی مثل لیوانو بردار ادرار کن داخل لیوان بعد تا جایی که علامت زده تستو ببر داخل ادرار بزار یکم بمونه تا نتیجه معلوم بشه