2821
2789
عنوان

رفلاکس بچه ۹ماهه

2740 بازدید | 24 پست

سلام لطفاً هرکسی اطلاعاتی داره کمکم کنه دخترم دیگه ۹ ماهش شده بازم این رفلاکس لعنتی اومده سراغش.فکر میکردم خوب شده داروهاش یکماه پیش تموم شد اما دیشب اصلا نخوابید وتا صبح چند بار بالا آورد 😓

سلام
با اجازه اسی و عرض معذرت به ایشان ❤️

دوستان گلم ختم 124000 صلوات داریم 🥰

هر کس دوست داره شرکت کنه پیام رو ریپلایی کنه
تا اسمشو بنویسم❤️

سهم هر نفر 1000صلوات 😍
تا جمعه وقت دارین دوستان گلم

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

وااای برادر زاده منم الان ده ناهشه شش ماه قرص خورد تا میتونست غذا بخوره الان دو هفته‌س قرصشو قطع کردن لب به هیچی نمیزنه😔😔😔

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااای بردار زاده منم الان ده ناهشه شش ماه قرص خورد تا میتونست غذا بخوره الان دو هفته‌س قرصشو قطع کرد ...

دختر منم داروهاش تموم شد باز بیقراری هاش شروع شده😢

غذا و شیر میخوره؟

در دنیایی که میتونی خیلیا باشی،خودت باش😉خوشحالی،یعنی اینکه جای انگشت خدا رو لپت باشه😝مَـטּ ؛ مُقَصِر تَریـטּ مُقَصِر اِشتِبآهآتِ زندِگیِ مَـטּ ” هَستَم ,, [!] ×🦋

شیرخشک میخوره؟

بچه خواهر من رفلاکس داشت شیر مخصوص میخورد + دارو 

هنوز هم میخوره دوسالشه اما دارو تا شش ماه 

کلا رفع شد 

یونا و راتین پسرای قشنگم💙
مسموم نشده بوده یا پرخوری؟ شیر خشک بیومیل ar هم خیلی کمک کنندس برا تموم شدن ریفلاکس دکترها تجویز م ...

شیشه شیر نمیگیره که بهش شیر خشک بدم.پرخوری رو داره چون همش سینم دهنشه

الهی عزیزم . ببرش دکتر داروهاشو عوض کنه . بهش غذا سنگین نده . بعد غذا نزار دراز بکشه . نزار زیاد گ ...

من فکر میکردم وقتی غذا بخورن رفلاکسش خوب میشه‌.رفلاکس تا چه سنی ادامه داره؟

اره  

خداروشکر 

شما غدای سفره میدی یا خودت غذا میپزی

شیرخشک میخوره؟ بچه خواهر من رفلاکس داشت شیر مخصوص میخورد + دارو  هنوز هم میخوره دوسالشه اما د ...

شیر خودمو میخوره .اصلا شیشه شیر نمیگیره بدش میاد.دختر من ۳ماه دارو خورد

شیر خودمو میخوره .اصلا شیشه شیر نمیگیره بدش میاد.دختر من ۳ماه دارو خورد

اخی عزیزم حتما ببرش دکتر اذیت نشه بچست 

بچه خواهرم چون شیر خشک مخصوصشو میخورد زود خوب شد ولی خب چون دخترت شیشه نمیگیره همون دارو باید دکتر بگی ادامه بده

یونا و راتین پسرای قشنگم💙
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز