2777
2789
عنوان

طبقه چهارم بهتره یا پنجم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اسانسور داشته باشه ط۵ ب پشت بودم نزدیکتره و اینکه پنحره هارو باز کنید خنکتر میشه چون بالاس

منم میگم پنجم ولی مامانم میگه پنجم تابستونا گرم میشه و زمستونا سرد ولی خب بازم کولر و شوفاژ هست موندیم چیکار کنیم

"هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
اگه اسانسور داشته باشه ط۵ ب پشت بودم نزدیکتره و اینکه پنحره هارو باز کنید خنکتر میشه چون بالاس

نه اتفاقا طبقه آخر چون آفتاب میزنه به سقف خیلی خیلی گرمتر از طبقه های پایین میشه

پیتیکو پیتیکو😆😆😆😆😆 خدا خفت نکنه خیلی خندیدم مال کجایی عزیزم

کرج 😁

والا بخدا... 

خداروشکر طبقه آخرم ولی خودت میدونی یه عده خیلی بی فرهنگن اصلا مراعات نمیکنن

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمعن پنجم چون سر و صداش کمتره تازه خیالت راحته صدات بالایی و اذیت نمیکنه😃

صدات معمولا پایینی ها رو اذیت میکنه نه بالایی ها  

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
نه اتفاقا طبقه آخر چون آفتاب میزنه به سقف خیلی خیلی گرمتر از طبقه های پایین میشه

ولی خونه طبقه بالایی ما بیشتر از بقیه طبقات خنکتره

معمولا میگن هرچی بالاتر بادوخنکیش بیشتره

کرج 😁 والا بخدا...  خداروشکر طبقه آخرم ولی خودت میدونی یه عده خیلی بی فرهنگن اصلا مراعات نمی ...

آره درسته منم به خاطر همین دوست ندارم چهارم باشیم چون میترسم همسایه بالاییمون سر و صدا داشته باشه

"هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"