2777
2789
عنوان

طبقه چهارم بهتره یا پنجم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 53 پست
صد در صد پنجم  سرو صدا کمتر واینکه آگه آخر خوب نبود پولدارها تو پنت هاوس زندگی نمیکردن قانع ...

ایول زدی تو خال 😂👍🏼

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
منم میگم پنجم ولی مامانم میگه پنجم تابستونا گرم میشه و زمستونا سرد ولی خب بازم کولر و شوفاژ هست موند ...

دقیقا منم میخواستم همین و بگم ! گل فرمایش کردن مادر 😙

امروز سر همین مساله با همسرم صحبت میکردیم که خونه رو عوض کنیم ! تابستونا به شدت گرم و زمستونا گرم نمیشه خونه و همش پرت انرژی و کلافه گی 

طبقه 4 و بردار شک هم نکن 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چهارمم وتک واحد بخاطر همین که مزاحم نداشته باشم  از شلوغی بیزارم

واای 😁 منو شما خوبه تو یه ساختمون باشیم ☺😁 البته من گاهی آهنگ میذارم با صدای یکم بلند

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
دقیقا منم میخواستم همین و بگم ! گل فرمایش کردن مادر 😙 امروز سر همین مساله با همسرم صحبت میکردیم که ...

والا نمیدونم چیکار کنم میترسم بریم چهارم طبقه بالایی سروصدا کنه

"هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
والا نمیدونم چیکار کنم میترسم بریم چهارم طبقه بالایی سروصدا کنه

اگه بچه دارن آره اذیت میشی! مخصوصا اگه بساز بفروش باشه خونتون 😐

باید سبک سنگین کنی دیگه و مزایا و معایب و بسنجی کدوم می چربه 

کرج 😁 والا بخدا...  خداروشکر طبقه آخرم ولی خودت میدونی یه عده خیلی بی فرهنگن اصلا مراعات نمی ...

وای ما هم یه همسایه داشتیم ساعت 12 شب یادش میومد لباسشویی روشن کنه و میرفت رو تردمیل 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر