2777
2789
عنوان

کسی مهندس صنایع غذایی هست؟

455 بازدید | 16 پست

کسی که تو کارخونه‌ها باشه؟

میخوام بدونم ادویه خاصی که به کنسروهای لوبیا اضافه میکنند دقیقا چیه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دخترعمه بابام اما خبر ندارم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه قبول شدم میام بهت میگم😂😂

ایشالا موفق باشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

سلام عزیزم .اونا هم ادویه هاشونو از جایی میخرن مخصوص هر چیزی .اون طرف هم فرمول ادویه هاشو نمی‌ده به کارخونه .شاید چشمی حدس بزنن ولی اصولی نه .

اونجا هم عطاری نیست مراکز تولید و توزیع ادویه برای کارخونه هاست.

من یه زمانی مسئول فنی و کنترل کیفی کارخونه بودم برای تهیه سس کچاپ ازشون خرید میکردیم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام عزیزم .اونا هم ادویه هاشونو از جایی میخرن مخصوص هر چیزی .اون طرف هم فرمول ادویه هاشو نمی‌ده به ...

آی قربونت... دستت درد نکنه که اطلاعات خوب و درست دادی.

ضمنا ماشاءالله بهت خانم مهندس...

سلام عزیزم .اونا هم ادویه هاشونو از جایی میخرن مخصوص هر چیزی .اون طرف هم فرمول ادویه هاشو نمی‌ده به ...

پس مخفیه! هععععی خدا...

ممنونم ازت. حالا یک سوال اون جایی که ادویه مخصوص هر محصولی رو میفروشه، فقط به کارخونه‌ها میفروشه یا جزیی فروشی هم داره؟

آی قربونت... دستت درد نکنه که اطلاعات خوب و درست دادی. ضمنا ماشاءالله بهت خانم مهندس...

خواهش میکنم .قربونت .آنقدر تو کارخونه ها مسئول فنی اذیت میشه  و حرفش ندید گرفته میشه که اکثرا فرارو برقرار ترجیح میدن منم یکیش 😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ممنونم ازت. حالا یک سوال اون جایی که ادویه مخصوص هر محصولی رو میفروشه، فقط به کارخونه‌ها میفروشه یا ...

نه اصلا جزیی نمیفروختن .حتی یادمه من برای کارخونمون که تازه تأسیس بود و تولید کمی داشت ادویه خواستم بگیرم یک کیلو اشانتیون داد ولی پول نگرفت .گفت برای زیر دههاکیلو برامون افت داره پول بگیریم .😁

تو این پبجها یا عطاریادر مورد ادویه اش ممکنه بگن .صد درصد مثل کارخونه ای نمیشه ولی خوبه 

پس مخفیه! هععععی خدا...

نمیشه گفت مخفی .موضوع اینه اگه قرار باشه همه فرمول بدن ،برای کارشون رقیب پیدا میشه .بعدم خودشونو آنقدر تحویل میگیرن که در حد عطاری شانشونو پایین نمیارن کیلویی  و گرمی بفروشن .

خودشون مهندس صنایع غذایی هستن .

نمیشه گفت مخفی .موضوع اینه اگه قرار باشه همه فرمول بدن ،برای کارشون رقیب پیدا میشه .بعدم خودشونو آنق ...

ممنونم. بله حرفت درسته

خواهش میکنم .قربونت .آنقدر تو کارخونه ها مسئول فنی اذیت میشه  و حرفش ندید گرفته میشه که اکثرا ف ...

حق داری...