2777
2789
با این شرایط کرونا اصلا سمتت نمیاد به دخترت هم بده  من خودم که سرفه خیلی  کم دارم بیشتر ن ...

اسکن ریه تا دیر نشده بده. تنگی نفس داری ینی ریه درگیره.تو یروز هم کلی پیشروی میکنه.

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
با این شرایط کرونا اصلا سمتت نمیاد به دخترت هم بده  من خودم که سرفه خیلی  کم دارم بیشتر ن ...

انشاءالله زود خوب میشی

فقط تا میتونی خودتو قوی کن و سوپ و دمنوش و ابمیوه طبیعی لخور

سیاه دونه و عسل هم عالیه

⚘خدایا شکرت❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک مادرت.خدا فقط میدونه دلش چ اشوبه بخودش نمیاره.

زود خوب شو اسی

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
.ااای نرید بیرون تروخدا 

متاسفانه اصلا رعایت نمیکنن

من دیروز مجبوری رفتم جایی هوام بشدت گرمه

تا رسیدم خونه

همسایه اومد داخل دختر خاله ها و بچه هاشون

گفتم بچم سرفه میکنه خودم گلودرد دارم 😕رفتن

⚘خدایا شکرت❣
انقدر بد که دارم با گریه تایپ میکنم 

اولا گریه یعنی چی 

توکلت علی الله و کفی بالله وکیلا 

دوما ب خودت برس 

روزی ی دونه کباب برگ 

آب سیب هرساعت دولیوان 

شربت گلاب و عسل هرساعت ی لیوان 

دمنوش آمیشن عسل هر ۴ساعت ی قوری 

دوروز دیگه خوب شدی 

الهی آمین 

اللهم عجل لولیک الفرج ...
قرص هایی که دکتر دادن و استفاده کردن،استراحت،زدن دو تا ماسک،امیدوار بودن 

کسی که کرونا گرفته نباید ماسک بزنه ریه هاش آسیب میبینه توی قرنطینه اتاقش ماسک نزنه واتاق تهویه داشته باشه

یا امام حسین خدایا اگه موقع مرگم شده اول گناهامو ببخش 😑😭😭😭

نگوو اعععع

خانوما دیشب یه لحظه احساس خفگی کردم اول فکر کردم لباسمه کشیده شده  دیدم نه واقعا عزارئیل اومده ...