2777
2789
عنوان

ازدواجم بهم خورد خیلی حالم بده

587 بازدید | 18 پست

قرار بود با عشقم ازدواج کنم یهو مریض شد معدش مریض شد رفلاکس شدید التهاب و این چیزا خیلی حالش بد بود مدت حتی زده بود به قلبش و تپش قلب شدید می‌گرفت 

قرار بود خرداد  بیان خواستگاری ولی نتونست بیاد 

الان خانواده من افتادن رو دنده لج مادرم همش بهم اخم و تخم میکنه همش ایراد میگیره ازش درصورتی که اینا خودشون شرایطش قبول کرده بودن همه جوره الان یهو حرفشون عوض شد

از طرفی اصلا حال خودشم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم بین زمین و هوا معلق ام قلبم داره آتیش میگیره

انشالله زودتر حال ش خوب شه 

و اگر ب صلاحتون باهم ازدواج کنید 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرفای خانواده رو گوش نکن و پای هم بمونین عشقتم ب احتمال زیاد از استرس اینجوری شده خوب میشه زیا ...

عزیزم من خیلی دوسش دارم اونم دوسم داره 

ولی بحث اینه که خب یسری کم و کسری داشت که خانوادم اولش گفتن اشکال نداره ولی الان که دیدن نیومد خواستگاری به همه چیز دارن گیر میدن 

خودشم مریض شده ۲۰ کیلو وزن کم کرده بمیرم براش نمیدونم چیکار کنم دیگه دارم نابود میشم😔😔😭😭😭😭

همه این بیماری ها رو گرفته یا تو رو پیچونده ها؟ چرا اینقد مشکلاتش زیاده. میتونی کنار بیای؟ والا ما ...

نه خودم دیدم مدارکشو حتی باهاش دکتر رفتم راست میگه

بیمارستان که نه ولی خیلی داره عذاب میکشه سخته شرایطش 

از طرفیم میگه دلم می۷واد با روحیه خوب بیام خواستگاری نه با مریضی فرصت بده خوب شم😔😔😔