2777
2789

یه هفتس کرونا گرفتم همش تو خونه تو ی اتاق قبلشم برای کنکور میخوندم ینی من بگم سه ماهه نرفتم از خوته بیرون دروغ نگفتم بیست و چهار ساعته تو اتاق ینی روحیم داغون شده حالا اقا میره میگرده با خانواده و دوستاش شب ک ازش انتظار دارم یکم حواسش بهم باشه ببینین چیکار میکنه من ک الان ب جز اون دلخوشی ندارم خدایا من چقد بدبختم واقعا فک میکنم افسردگی گرفتم صبحم سر ی موضوع کوچیک ی دعوایی با من راه انداخت ک بیاین و ببینین

واستین شاتاشو بزارم

توروخدا ی چیز بگین قلبم اروم شه

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار عزیزم ان شالله هر چه زودتر خوب میشی

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
افسرده ای اونم افسرده داری میکنی. با این فرمون ببخوای بری جلو این رابطه رو تموم شده بدون

پس چیکار کنم

اون نباید منو یکم درک کنه

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
چون کرونا گرفتی عصبی شدی و گرنه همسرت چیز بدی نگفته عزیزم.این عصبی شدن و بداخلاقی عوارض کروناست.

بابا اون نباید منو یکم درک کنه؟صب تا شب میره میگرده ب قول خودش شاده و خوشحال شب ک برمیگرده نباید دو کلوم با من صحبت کنه من حق ندارم همچین چیزی ازش انتظار داشته باشم

بابا اون نباید منو یکم درک کنه؟صب تا شب میره میگرده ب قول خودش شاده و خوشحال شب ک برمیگرده نباید دو ...

چرا خدایی این و راست میگی،ولی دیدی اون حرف نزد خودت شروع کن مثلاً بگو دلم گرفته ،مطمئن باش اونم تا صبح برات حرف میزنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بابا اون نباید منو یکم درک کنه؟صب تا شب میره میگرده ب قول خودش شاده و خوشحال شب ک برمیگرده نباید دو ...

حق داری گلم که ناراحت باشی اما مثل اینکه شوهرت فکر میکنه همینکه باری رو دوشت نذاشته کمکت کرده بعضی از مردها واقعا بلد نیستن کمک کنن منم شوهرم اوایل بلد نبود چند بار کمکش کردم پرستاریشو کردم فرداش بهش گوشزد کردم که یاد بگیر مراقبت و پرستاری رو ،والان یاد گرفته البته بعد از سالها

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم