2777
2789
عنوان

زندگی یکی از کاربرا نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭به خدا دلم درد گرف چطور شروع شد چطور تموم شد😓

واقعا روشنک هنوز هم دوسش داره هم پره تنفره میگه اگه میفهمیدم خیانتشو ولی بچه ابی نبود میبخشیدمش ولی الان نمیتونم

واقعا روشنک هنوز هم دوسش داره هم پره تنفره میگه اگه میفهمیدم خیانتشو ولی بچه ابی نبود میبخشیدمش ولی ...

بچه آبی چیه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
بچه ایی    

اها،،،واقعا باید کله ی سامان رو تراشید سوار خرش کرد تا عبرت بشه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
واقعا روشنک هنوز هم دوسش داره هم پره تنفره میگه اگه میفهمیدم خیانتشو ولی بچه ابی نبود میبخشیدمش ولی ...

واقعا خيلى عصبانى شدم به خدا 

😣😔

واقعا خيلى نفهمه 😭😭

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
فقط يه سوال ذهنم رو مشغول كرده  روشنك كه فهميد پدر بچه سامانه سامان چى گف اصلا چى شد؟

خب دیگه نمیشد که بزنه زیرش پر واضح بود سامان میگه فقط ازرو  هوس بوده اونم دو بار روشنکم چون خیلی ناراحت میشه و از رو لج میگه باید با سارا ازدواج کنی و خانواده سارا هم که میفهمن و سامان سارا رو میگیره و بی هیچ سرو صدایی میاره خونش روشنکم از اون خونه میره و سامانم میره خونه مامانش و سارا تنها تو اون خونس که سامان گفته روشنک طلاق بگیره سارا رو هم طلاق میده

خب دیگه نمیشد که بزنه زیرش پر واضح بود سامان میگه فقط ازرو  هوس بوده اونم دو بار روشنکم چون خیل ...

يعنى الان٢تا زن داره تقريبا؟ 

روشنك واسه سارا طلاق نگرفته كه اونم طلاق ميدع؟ 

يا من دوست ندارم باو كنم🥺

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
يعنى الان٢تا زن داره تقريبا؟  روشنك واسه سارا طلاق نگرفته كه اونم طلاق ميدع؟  يا من دوست ...

دوتا داره.نه سامان گفته بچه هارو ازت میگیرم اگه طلاق بگیری سارا رو هم طلاق میدم که خانواده سارا بیان اذیتت کنن و ارامشتو بگیرن و خودمم بچه هارو میبرمو از ایران میرم