2777
2789

بتا زیاد ملاک نیست آجی💖

انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍

منم فردا میرم آزمایش میدم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بتا زیاد ملاک نیست آجی💖 انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍 منم فردا میرم آزمایش میدم

😍😍🥺ای خدا عزیزم منم فردا دارم میرم 

میایی بحرفیم؟

یونا و راتین پسرای قشنگم💙
بتا زیاد ملاک نیست آجی💖 انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍 منم فردا میرم آزمایش میدم

واقعا همش استرس دارم اخه انشالله ک مثبت باشه

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
😍😍🥺ای خدا عزیزم منم فردا دارم میرم  میایی بحرفیم؟

انشاالله هردو با جواب خوب برگردیم😍😍😍

چشم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
وای منم دهم موعدم بوده بیبی زدم‌مثبته اما علائم ندرم حس میکنم الکیه فردا باید برم ازمایش دعا کن مثبت ...

منم زیاد علایمی ندارم ک مبارکع

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
واقعا همش استرس دارم اخه انشالله ک مثبت باشه

مرسی گلم💖💖

آره استرس نداشته باش برات خوب نیست مامان خانومی💖💖

مرسی گلم💖💖 آره استرس نداشته باش برات خوب نیست مامان خانومی💖💖

صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت شه

صدای قلبشو بشنوم خیالم راحت شه

انشاالله می‌شنوی عزیزم ، فقط استرس نداشته باش اصلا برات خوب نیست💖💖💖

ببین منچ بیخیالم😍😍😍

مبارکه برا منتظرا هم دعا کنید 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

انشاالله می‌شنوی عزیزم ، فقط استرس نداشته باش اصلا برات خوب نیست💖💖💖 ببین منچ بیخیالم😍😍😍

مرسی رفتی صب جوابشو گرفتی بیا اینجا بگو خوشحال شیم