2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
مبارکه برا منتظرا هم دعا کنید 

واسه شما تاپیک قبلمم بودی فک کنم دعا کردم 

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
انشالله بسلامتی عزیزدلم اصلا استرس نداشته باش

شمام ازمایش دادی مثبت بود بیا بگو 

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ۴۸ ساعت دیگه آزمایشتو تکرار کن اگه دوبرابر شده باشه دیگه خیال راحت

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
بتا زیاد ملاک نیست آجی💖 انشاالله سالم بیاد بغلت و مبارکت باشه😍😍😍 منم فردا میرم آزمایش میدم

اوخی مثبت بودی؟؟؟

به خدا به جان دل!❤رضا دارم تیغ تو چشمم بره به پای تو نره❤💋
عزیزم ۴۸ ساعت دیگه آزمایشتو تکرار کن اگه دوبرابر شده باشه دیگه خیال راحت

باشه اجی مرسی

باشه اجی مرسی

خواهش میکنم منم خودم دیروز آزمایش دادم ۳۱ سیکلم بتام ۶۰ بود فردا باز تکرار میکنم اگه دوبرابر بشه مشکلی نیست 

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
خواهش میکنم منم خودم دیروز آزمایش دادم ۳۱ سیکلم بتام ۶۰ بود فردا باز تکرار میکنم اگه دوبرابر بشه مشک ...

انشالله ک اوکی باشه همه چی😍

اوخی مثبت بودی؟؟؟

آره عزیزم 😍😍😍❤️❤️❤️ بی بی چک قطره چکونی رژان زدم زیر سه دقیقه مثبت شد فردا قرارع برم آزمایش بدم 😍❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
مرسی رفتی صب جوابشو گرفتی بیا اینجا بگو خوشحال شیم

چشم عزیزم😘😘😘❤️❤️❤️❤️فداتشم❤️❤️❤️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
واسه شما تاپیک قبلمم بودی فک کنم دعا کردم 

ممنون عزیزم

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی