2777
2789
عنوان

میخوام پیج کاری بزنم

1518 بازدید | 12 پست

عطاری داریم

میخوام برای فروش بیشتر پیج کاری تو اینستا بزنم

چیکار کنم فالوور زیاد جذب شه

چطوری محصولاتمو بفروش بزارم؟

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا

با عطاری مخالفم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره در مرحله ی اول پیجتون رو تجاری کنید

تو نت بزنید آموزشش هست  

مینو جون دوست  خوبمههه تو دنیای واقعی دوستیم به خاطر همین نام کاربریمونو مثل هم گذاشتیم @sd_1378

استارتر منم لایک کن بیام بخونم

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

یکم سخته نباید از همون اول انتظار داشته باشی فروش داشته باشی یا فالو سریع بالا بره

اول این که اصلا سمت فالو فیک نرو چون دیگه اصلا اصلا پیج پیشرفت نمیکنه و درجا میزنی

اسم آسون بدون نقطه و خط انتخاب کن و توی مغازتون آدرس پیج رو داخل و روی شیشه بچسبون حتی دعوت کن مشتری هات فالو کنن

محصولاتو معرفی کن بهتره ویدیو باشه و خودت یا صدات باشه

پست های آموزشی هم بذار که چی برای کی خوبه طرز استفاده اش چیه. میتونی به مشتری هات بگی طرز استفاده توی پیج هست

فالوهای اول رو با آشناها مشتری ها و فالوآنفالو بگیر

پیجتم توی این سایت معرفی کن تا اونایی که تو گوگل دنبال پیجتن پیدات کنن

توی نام و بیو پیجتم حتما کلمه هایی مثل عطاری یا ... که مردم جستجو میکنن رو بنویس

لطفا لایک نفرمایید😅

یکم سخته نباید از همون اول انتظار داشته باشی فروش داشته باشی یا فالو سریع بالا بره اول این که اصلا ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی خوبت💜

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا
یکم سخته نباید از همون اول انتظار داشته باشی فروش داشته باشی یا فالو سریع بالا بره اول این که اصلا ...

من پیج کفش دارم رفتم تو اون سایتی که گفتین ثبت آگهی کردم واقعا موثر واقع خواهد شد؟

دختربابام