2777
2789
عنوان

دیروز پسرمو بردم پارک

1046 بازدید | 35 پست

دیروز پسرمو بردم پارک بعد ی خانمه بی ادب 

میگه بچت  شیرین عقله؟گفتم‌چی میگی خانم میگه یعنی عقب موندس 😑منم گفتم‌خانم‌حرف دهنتو بفهم اول حرفتو مزه مزه کن بد از دهنت بیرون کن  

دوبرابر من سن داری ولی هنوز نمیدونی ب مادر بچه نباید اینجور بگی ادم مگه هر حرفی ب مغزش و ذهنش میاد باید از دهنش بیرون کنه

خجالتم نمیکشن بعضیا

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

میزدی دهنشو سرویس میکردی 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بیشعورمیزدی فکشو پایین میاوردی

ببخشیدعزیزم مگه پسرت چشه چیکارکرد؟

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
میزدی دهنشو سرویس میکردی 

بخدا خجالتم نمیکشه گفتم پسرمن شیرین عقل نیست ولی انگار شماهستی

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
چ بیشعورمیزدی فکشو پایین میاوردی ببخشیدعزیزم مگه پسرت چشه چیکارکرد؟

ابوالفضلم سندروم‌دانه

کار خاصی کرد مگه پسرت؟الکی یهو اومد اینجوری گف؟

عزیزم‌ابوالفضل سندروم دانه داشت بچم بازی میکرد روتاب و ذوق میکرد 

ابوالفضلم سندروم‌دانه

اون نفهم بوده متاسفم برای اون خانوم

ابولفضل کوچولورو کلی بوس کن ازطرف من😍💋💋

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

مگه مشکل پسرت چیه؟ شاید قصد بدی نداشته اسم علمی بیماری ها رو بلد نبوده ک بخاد بهتر بیان کنه .. هر چند اصلا نباید به زبون میورد 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑