عزیزم من بچمو بردم پیش دکتر هلن جوانمرد. خیلی راضیم دندانپزشک اطفال خوبیه. بچه من یکم ترسوعه البته نمیخواستم هم بیهوش بشه برای همین دکتر کلی باهاش حرف زد اول بچه رو آروم کرد انگار اعتمادشو جلب کرد. هرچند موقع بی حسی دخترم یکم نق زد ولی صبر دکترش بالا بود خداروشکر. ما عصب کشی و ترمیم انجام دادیم واسه بچم الکی هم علاف نشدیم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم. دندونپزشک بچه ی منم دکتر جوانمرد هستش. من که خیلی راضیم مدتی هست بچمو می برم پیشش. بچم اونجا هم راحت تره و هم زود کار دندون بچمو انجام میده
دندانپزشک اطفال خوب فقط دکتر هلن جوانمرد به نظر من، کارشون خیلی خوبه و بسیار هم با حوصله هستن من خودم دخترام ومیبرم پیش ایشون الان حدود سه سال میشه خیلی راضیم
من خیلی دنبال یه دندانپزشک اطفالی بودم که بدون بیهوشی کار کنند چون دوست نداشتم دخترم بیهوشی بگیره برای درست کردن دندوناش بهم دکتر هلن جوانمرد رو معرفی کردن بردم پیششون و راضی بودم سرعت عملشون بالاست و دخترم زیاد اذیت نشد