2777
2789

عزیزم من بچمو بردم پیش دکتر هلن جوانمرد. خیلی راضیم دندانپزشک اطفال خوبیه. بچه من یکم ترسوعه البته نمیخواستم هم بیهوش بشه برای همین دکتر کلی باهاش حرف زد اول بچه رو آروم کرد انگار اعتمادشو جلب کرد. هرچند موقع بی حسی دخترم یکم نق زد ولی صبر دکترش بالا بود خداروشکر. ما عصب کشی و ترمیم انجام دادیم واسه بچم الکی هم علاف نشدیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. دندونپزشک بچه ی منم دکتر جوانمرد هستش. من که خیلی راضیم مدتی هست بچمو می برم پیشش. بچم ا ...

مطب ایشون بچه خیلی حس آرامش داره. اگه دنبال یک دندانپزشک اطفال خوب هستید فقط برید پیش دکتر هلن جوانمرد

88699877

مطب ایشون بچه خیلی حس آرامش داره. اگه دنبال یک دندانپزشک اطفال خوب هستید فقط برید پیش دکتر هلن جوانم ...

اره واقعا خودشون که خیلی خوش اخلاق و مهربونن بچه م باهاشون احساس راحتی میکنه براشون نقاشی میکشه خب عزیزم این خیلی خوبه که بچه از دندونپزشکش نترسه

من خیلی دنبال یه دندانپزشک اطفالی بودم که بدون بیهوشی کار کنند چون دوست نداشتم دخترم بیهوشی بگیره برای درست کردن دندوناش بهم دکتر هلن جوانمرد رو معرفی کردن بردم پیششون و راضی بودم سرعت عملشون بالاست و دخترم زیاد اذیت نشد

بدترین دکتر.ایشون اصلا متخصص اطفال نیستن.تو یه جلسه ۸تا دندون بچه منو با بی رحمی سوراخ کردن در صورتی گه فقط۵تا دندون خراب داشت.یه دندونشم آبسه کرد و مجبور شدم بکشم.تورو خدا بچه هاتونو نبرید پیشش

کارش افتضاحه.اصلا متخصص اطفال نیست.۴تا وندون درست میکنه میگه۶تا درست کردم.تند تند و بی دقت .وحشیه.ببرید بچه هاتون پیش دکترای اطفال نه این جلاد.الکی دندون سالمو سوراخ میکنه.اگرم بچتون نمیشینه بیهوشی لازم نیست.سدیشن کنید.تحقیق کنید تو گوگل.من برا دخترم کردم

.تو مطب

.خیلی اسونه

بدترین دکتر.ایشون اصلا متخصص اطفال نیستن.تو یه جلسه ۸تا دندون بچه منو با بی رحمی سوراخ کردن در صورتی ...

چررا انقدر همه جا شمل درمورد دکتر هلن حوانمرد بد میگین؟ ایشون که خیلی صبور و حرفه ای ان تو کارشون