2777
2789
عنوان

خانم های شاغل که روزه میگیرند میشه لطفا یک لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 22 پست
آخی ....الهی....... اشکال نداره عزیزم ...عوضش اجر و ثواب روزه داری مثل شما خیلی بیشتره که اینهمه زحمت میکشی......خدا قبول کنه ...من گناهکار رو سیاه رو هم دعا کن......
من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
ماه نی جان سریال ؟ اصلا وقت نمیشه حتی ببینم بازیگراش کی ان ... ممنون از راهنماییت
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین ... بازم اگه نظری هست بذارین من میخونم
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
ماه نی جان محتاج به دعا عزیزم
دوستان راه های خوبی گفتن. من هم استفاده کردم. ممنون از همگی. یه چیز دیگه که به ذهن من رسید،مدیریت زمان شماست. به نظرم شما بعد از افطار،ظرف نشور. سحری را آماده کن.به جاش، بعد سحری و نماز صبح که نمیتونی بخوابی، ظرفهای افطار و سحری رو یکجا بشور. یا اینکه بعد از سحری و نماز صبح، آشپزی کن و افطاری و سحری روز بعد رو آماده کن. میتونی خورشت رو توی آرام پز بار بزاری تا وقتی از سرکار بر میگردی،حاضر باشه. اینطوری وقتی می رسی خونه، میتونی استراحت کنی و نیم ساعت قبل از اذان پاشی سرپا و فقط میز افطار رو بچینی. اگر بتونی از کمک اعضای خانواده در شستن ظرفها استفاده کنی،عالی میشه.
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان، غم مخور...
یا اینکه آخر هفته که خونه هستی، مقدمات غذای یک هفته رو آماده کن:
مایه ماکارانی،لوبیا پلو،کلم پلو،هویج پلو یا دو سه تا خورشت رو آماده کن. حلوا رو میتونی زیاد بپزی و توی یخچال نگه داری و موقع افطار فقط گرم کنی.
شیر برنج، فرنی، شله زرد و ... دو سه روز توی یخچال قابل نگهداری هستن.
یه چند روزی هم که معاف میشی..
بالاخره چند جا هم افطاری میرید...
دیگه عید فطر شد دیگه!
باشد اندر پرده بازی‌های پنهان، غم مخور...
خوشبحالتون من که تازه 5 کارم تموم میشه و تا برسم خونه 6 بخاطر همین فقط مجبورم چند دقیقه دراز بکشم و فکر شام باشم خوابم فقط 12 تا 7 هستش که ازین به بعد اونم باید بیدار شم واسه سحری عاشق کاریم که تا 2 باشه زود تموم میشه میری خونه به نظر منم وقتی داری افطار درست میکنی همزمان سحری رو هم درست کنی حداقل یه ساعت تو زمان صرفه جویی کردی و شب میتونی زودتر بخوابی تا بیخوابی کمتر اذیتت کنه