2777
2789
عنوان

تجربه باز شدن بخیه زایمان طبیعی

76503 بازدید | 96 پست

سلام
من امروز میخوام تجربیات خودم از باز شدن بخیه ها بعد از اولین زایمانم که ۳۴ روز پیش به صورت طبیعی بود براتون بنویسم.

بخیه هام ک باز شد اندازه یه بند انگشت داخلش فرو میفرست و زخمم بسیار عمیق بود و کار شب و روزم شده بود گریه. از روز هفتم بخیه ها شروع به باز شدن کردن و هر دفعه ادرار میکردم خرده نخ های بخیه رو میدیدم‌که میریخت.

اول از همه بگم بیخیال دوباره بخیه زدن بشین چون بالای ۹۰ درصد دوباره باز میشه.‌مخصوصا قسمت خارجی. چون فاصله خیلی کمی‌تا مقعد داره و زخم تازه ست.‌بخیه زدن دوباره خیلی دردسرهای بیشتری داره. تحمل‌کنین تا خودش جوش بخوره.اگ دوس داشتین بعدا عمل زیبایی میکنین.

اولین اشتباهم این بود که روزای اول رو بخیه هام(روی‌مبل یا تخت) مینشستم و بچمو شیر میدادم و وقتی مهمون میومد جلوشون نشست و برخاست میکردم. اصلا روی بخیه ها ننشینین.
دومین اشتباهم این بود حواسم نبود و شربت ملین که دکتر داد مصرف نکردم. چون توی بیمارستان هم بهم نگفتن شربته چیه و اگه‌نخوری چه عواقبی داره. منم بی تجربه بودم و فراموش هم کردم که مصرف کنم و همین باعث شد یبوست شدید بگیرم و من دلیل اصلی باز شدن بخیه هام رو همین یبوست میدونم. بعد از حدود ۲ هفته شقاق مقعد هم گرفتم که واویلااا. انگار موقع دفع میخاد سوزن ازت خارج بشه از بس میسوزه و زجر داره..
اولین توصیه ام اینه که مراقب باشین یبوست نگیرین. معدتون باید هرروز کار کنه.
دوم اینکه خودتون نشورین وقتی ادرار میکنین فقط خودتون خشک‌کنید. ادرار بهترین ضد عفونی کننده ست. فقط وقتی مدفوع میکنین خودتون بشورین‌و با سشوار خشک کنین.
به ما تو بیمارستان گفتن هر دفه میرین دسشویی با اب و بتادین خودتون بشورین. این هم خیلی اشتباهه.‌بتادین زخم‌رو تازه نگه میداره.
نهایت یکی دو بار در هفته این کارو بکنین تا از عفونت جلوگیری بشه وگرنه همون قرص های چرک خشک کنی که بهتون میدن کافیه که عفونت نکنین.(حتما قرص هاتون بخورین و برای جلوگیری از خشک یا کم شدن شیرتون مایعات و چیزایی که شیر زیاد میکنه بخورین).

سومین چیز عنبر نسا بود که من دود میدادم. هم از عفونت جلوگیری میکنه هم زخماتونو در حین خشک کردن، گرم‌میکنه و درد رو التیام‌میده‌.
چهارم اینکه روز در میون حموم برین با اب ولرم.‌حموم ده دقیقه ای سره پا.
اب حموم باعث سرعت بخشیدن‌به بسته شدن بخیه ها و گوشت آوردن میشه.
پنجم اینکه من خیلی کمپوت آناناس خوردم ولی از آناناس بهتر سویق سنجد هست که خیلیییی برای گوشت و پوست آوردن زخمتون خوبه. فقط حوااااااستون باشه سویق یبس میکنه. حتما ملین بخورین علاوه بر شربت لاکسی ژل که دکتر بهتون همون اول میده، چیزای ملین بخورین ولی سویق سنجد حتتتتتما بخورین. زخمی که من داشتم میگفتم تا ۶ ماه دیگه بسته نمیشه. ولی از نظر من سویق سنجد بهترین خوراکی برای بسته شدن زخم هست. من روزی دو الی سه قاشق غذاخوری داخل ماست میریختم‌و به صورت میان وعده میخوردم.
ششم اینکه بعد از هربار دسشویی رفتن روی زخم هام عسل طبیعی میزدم و یه گاز استریل روش میزاشتم تا دفه بعد ک میرم‌دسشویی. عسل بسیاااار برای بستن زخمتون خوبه. از هرچی پماد و کرم که بگین بهتره. عسل طبیعی باشه فقط.

بعدشم اینکه من وقتی بخیه هام باز شد دیگه اصصصصصلا نوار بهداشتی نزاشتم. یکی دیگه از دلایل بدبختی ای که سر‌م اومد همین نواربهداشتی بود که روزای اول میزاشتم تو شرتم و روی بخیه مینشستم.
شاید خیلیا شرایطش نداشته باشن ولی ازونجایی که‌من خونه خودم بودم و مادرم‌اومده بود ازم مراقبت کنه راحت بودم. توی اتاق یه سفره کهنه بزرگ پهن کردم و پارچه روش انداختم و فقط لای پام ازین کهنه بچه ها که قدیم بچه هارو میبستن میزاشتم. هم‌زخمم هوا میخورد هم خشک میشدم. اگه شرایط دارین این کارو بکنین و تا جایی ک میتونین بیخیال شرت و نواربهداشتی بشین. من‌خونریزی هم زیاد داشتم ولی از همین پارچه ها ک مرتب عوض میکردم و با صابون میشستمشون استفاده میکردم و بعداز هربار دسشویی قبل از عسل مالیدن چند دقه خودمو با سشوار خشک میکردم و حسابی هوا میدادم به زخمام.
اگ خونی چیزی هم میچکید روی پارچه بود و زیرش هم سفره بود و جایی نجس نمیشد. هر چندروز به یار ملحفه زیرمو عوض میکردم.

اخرین توصیه ام اینه روحیه تون حفظ کنین. من خیلی غصه خوردم و گریه کردم ولی الان که زخمم بهتر شده میبینم که ارزش اینهمه غصه نداشت و فقط باید از وجود دخترم لذت ببرم و صبوری کنم. همه زخما خوب میشن فقط باید صبر کرد.
دعا کنین و هفتاد تا سوره حمد به آب بخونید. هم بخورید هم به زخمتون بپاشین. ان شالله زوده زود خوب میشین و از مادر شدنتون لذت میبرین. ببخشین طولانی شد. امیدوارم‌مفید بوده باشه براتون.

من دو سال و نیم زایمان کردم ولی هر بار تاپیک زایمان طبیعی سرچ میکنم میخونم حتی درباره بخیه ها که مینویسید کار من اون روزا گریه و غصه خوردن بود با اینکه روز سختی بود و پشیمونم که چرا طبیعی زایمان کردم ولی خدارو شکر میکنم که ممکن بود شرایط بدتر داشته باشم اول اینکه دکتر شربتی که برای رفع یبوست داده بود من نمیدونستم خوردم تخت روبروم نخورد من اسیر شده بودم تو بیمارستان معذرت میخوام از بس شکمم کار کرد ولی الان میبینم کار درست کردم چون باعث شد به بخیم فشار نیاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اینکه خداروشکر برش من به صورت کج بود و به سمت مقعد نبود با اینکه بیمارستان دولتی و رفتار بد و برش و بخیه با دانشجو بود کج وکم زد باعث شد کلی بخیه داخلی بخورم بعد برم اتاق عمل اونجا دکتر دیگه اومد تا جلو خونریزی بگیرم دوباره بخیه با نخ غیر جذب زد که بعد یک هفته کشیدم تو داروها هم قرص از آناناس باز اسمش یادم رفت داد و اینکه با سرم میشستم و مدام خشک میکردم و پماد خوب که داده بود همه همه باعث شد زود خوب بشه بدون گوشت اضافه.کلا طبیعی با اینهمه دردسر و از بین رفتن روحیه نمیارزه امیدوارم اونایی که راحت طبیعیررو انتخاب میکنن یکم این تاپیکارو بخونن و تجدید نظر کنن

زایمان طبیعی یعنی مرگ. 25 روزه زایمان کردم 4 بار بخیه زدن بهم سرجمع 120 تا بخیه خوردم انگار. خستم هم روحی هم جسمی بازم نصف بخیه هام بازشدن و باید دوروز دیگه برم ببینم دکتر چی میگه یا بخیه بزنه یاعمل. لعنت به طبیعی

واقعا ممنون که گفتید تجربیاتتو....منم دارم هرروزکریه میکنم....چون زخم داخل واژنم بازشده....هی آرتوش خون آبه میاد...دارم دیوونه میشم که اینجوریه....دکترگفت ۶ماه صبرمن....ولی شوهرم میگه بعد۴۰روز باید رابطه باشه...اگه نباشه نمیشه...۹ماه صبر کردم..دارم دیوونه میشم..‌‌‌‌‌زخمباز واژنم کی خوب میشه 😭 

واقعا ممنون که گفتید تجربیاتتو....منم دارم هرروزکریه میکنم....چون زخم داخل واژنم بازشده....هی آرتوش ...

الکی یه وقت نری دوباره بخیه بزنی. پیام قبلی خودتون داخل همین تاپیک منو ببینین. ۴ بار میگه بخیه زدم‌ اخه بالاخره باید یه جایی باشه آدم بخیه بزنه. مگه چقد فضا هست بین واژن و مقعد که هی سوراخ سوراخ کنن. خب معلومه جوش نمیخوره. با همسرت صحبت کن یا به مادرش بگو باهاش صحبت کنه. یه جوری بهش بفهمون که سلامتیت از رابطه واجب تره‌ خدای نکرده عفونت کنی با زخم باز دیگه بد از بدتر.عسل طبیعی خالص بمال رو زخمات خیلی خوبه

ان شاالله خوب میشه نگران نباش فقط صبوری میخاد. واس منم مثل یه کابوس بود ولی گذشت.به این فکر کن فقط واس تو نبوده این شرایط. هزاران نفر این مشکلات و چه بسا بدتر داشتن و تموم شده رفته.

فقط صبوری کن عزیزم خوب میشی نری عمل کنی که میشی عین روز اول زایمان‌. بزار خوبه خوب شی ۶ ماه یه سال دیگه اگه نخواستی دیگه بچه بیاری برو عمل زیبایی کن و بقولی تنگ کن واژنتو. البته ان شاالله خوب شی میفهمی خیلی فرقی نکردی با قبل ولی دیگه خودت هرچی صلاح دونستی.

منم دعا میکنم ان شاالله زوده زود سرپا بشی و ان شاالله همسرتم بیشتر همکاری کنه باهات‌و درک کنه شرایطت رو.

الکی یه وقت نری دوباره بخیه بزنی. پیام قبلی خودتون داخل همین تاپیک منو ببینین. ۴ بار میگه بخیه زدم‌ ...

سلام گلم

امیدوارم پیام منو ببینی

من ۲۵روزه زایمان طبیعی کردم

زخمام خوب جوش خورده بودن

ولی بعدش یهو یه قسمتش باز شد

پماد الفا زدم ک شاید بهتر شه دیدم هی داره بازتر میشه

از داروخانه پماد فیبرنیولویزن گرفتم دو روزه استفاده میکنم ،باز امروز نگاه کردم دیدم یه قسمت دیگه شم داره باز میشه

میترسم برم دکتر بخیه بزنن

زخمش زیاد بزرگ نیست ولی میترسم،شوق زندگی ازم گرفته شده

جای اینکه جوش بخوره بدتر میشه هی

شما چقد طول کشید زخمت خوب شد؟؟؟

عمق زخمت چقد بود؟؟

سلام گلم امیدوارم پیام منو ببینی من ۲۵روزه زایمان طبیعی کردم زخمام خوب جوش خورده بودن ولی بعدش ی ...

سلام عزیزم. دقیقا منم پماد الفا زدم باز شد. چون این پماد دقیقا نخهای بخیه رو عین بافت مرده پوست از بین برد و تمام نخ های بخیه م خورد خورد هر سری میشستم خودمو میریخت. این پماد واس وقتی خوبه ک زخمت خوب شده و میخای جای زخمت کم بشه. من باورت نمیشه عین یه بند انگشت زخمم رفته بود داخل. ینی یه بند انگشت دستم کامل میرفت توی زخم. خیلی وحشتناک بود. از وقتی که اولین بخیه م باز شد تا روزی که زخمم خوب شد یک ماه طول کشید. ولی من فکر میکردم خیلی بیشتر بشه که خداروشکر خیلی طولانی نشد. چون چندجا تو همین نی نی سایت خوندم که چندماه زخمشون خوب نمیشده. ققط عزیزم عسل خالص پیدا کن. لازم‌نیست کوهی باشه. همینکه اب شکر نباشه و عسل باشه کافیه. هرروز عسل بمال و روش گاز استریل بزار . تا دفه بعد که میری دسشویی روش بزار باشه. دسشویی ک میری یکم در حد طهارت خودتو بشور و با سشوار خشک کن و عسل بزن و گاز استریل و یه کهنه تنظیف بزار وسط پاهات اگر میخای راه بری. اصلا نوار بهداشتی نزار که بدبخت میکنه آدمو همین نوار بهداشتیا.

همش رطوبت رو زخم نگه میداره.

ان شالله زود خوب میشی. سویق سنجدم بگیر بخور . یا داخل ماست بریز یا شیر. فقط چیزای ملین بخور در کنارش که یبس نشی که اینم خیلی بده واس بخیه ها.

سلام گلم امیدوارم پیام منو ببینی من ۲۵روزه زایمان طبیعی کردم زخمام خوب جوش خورده بودن ولی بعدش ی ...

بخدا تمام خاطراتم زنده شد با پیامت. منم هرروز پناد میزدم به امید اینکه فردا بهتر بشه میدیدم باز تر شده. خدا لعنت کنه اونی که بهم گفت برو این پمادو بزن. فقط عسل طبیعی بماد و روز در میون برو حمام اب گرم بگیر سریع زخما جوش میخوره و مرتب با سشوار خشک کن خودتو. من عنبر نسا هم دود میدادم واس ضد عفونی. عین اسپند بزار تو اسپندود و بزار بسوزه یکم. دودش که بلند شد حالت سرپا که تو دسشویی میشینی بزار زیرت و دورت ملافه بپیچ که دوداش بیرون نره. هم گرم میشه بدنت خیلی حس خوبی میده آدم بدنش آروم میشه هم ضد عفونی میشی و زودتر خشک میشه زخمت. دیگه پمادو اصلا نزن. دکترم اصلا نرو چون اگر دکتر خوبی باشه میگه صبر کن ۶ ماه دیگه بیا ترمیم کن. اگرم نفهم و پول دوست باشه میگه بیا دوباره بخیه کن که میشی عین روز اول زایمان. فقط صبوری کن و این چیزایی که گفتم رعایت کن زوده زود خوب میشی. در کنار همه اینا نذر و دعا هم فراموش نکن. هم واس روحیه ت خوبه و هم ان شالله تاثیر داره تو زودتر خوب شدنت.😘

منم تازه زایمان کردم دخترم زردی گرفت وتو بیمارستان بستری شدانقد راه رفتم بخیه هام باز شد رفتم دکتر یه چنتا برام بخیه زد ولی دوباره باز شده انشالله خدا خودش کمکم کنه زودتر خوب شه اگه خوب شد میام اینجا میگم الان میخوام کارایی رو که استارتر گفته انجام بدم 😢😞

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
منم تازه زایمان کردم دخترم زردی گرفت وتو بیمارستان بستری شدانقد راه رفتم بخیه هام باز شد رفتم دکتر ی ...

سلام‌عزیزم. قدم نورسیده مبارک. 

واقعا لعنت به زردی که شیرینی مادر شدنو از آدم‌میگیره همون اول.

ان شالله خوب میشی زوده زود

اره فقط چیزایی و گفتم رعایت کن حتما خوب میشی

دعا و صبر و روحیه قوی هم فراموشت نشه

بالاخره دیر و زود خوب میشی و این روزا خاطره میشن‌😘❤️

اره حتما بیا واسمون تعریف کن و از وتجربیاتت بگو😘❤️🙏

سلام‌عزیزم. قدم نورسیده مبارک.  واقعا لعنت به زردی که شیرینی مادر شدنو از آدم‌میگیره همون اول. ...

سلام اسی جون خوبی 😭😭😭😭من امروز ۱۱روزه زایمان کردم ۸روزه رفتم دکتر چنان رو زخمم دست کشید ک جیغ زدم گفت بخیهات بازه از بیرون ولی داخل جوش خورده ، خودمم تو آینه نگاه کردم بخیم باز بود برام پماد نوشت گرون هم بود الان دوروزه میزنم ولی درد دارم وامروز همون قسمتی ک نزدیک واژنم بود وباز شده بود نخش افتاد الان خیلی اعتماد ب نفسم اومده پایین حال خودمم ندارم نمیتونم از بچم لذت ببرم توروخدا بهم بگو ک جوش میخوره و نیاز ب بخیه نیست😭😭😭😭

سلام اسی جون خوبی 😭😭😭😭من امروز ۱۱روزه زایمان کردم ۸روزه رفتم دکتر چنان رو زخمم دست کشید ک جیغ زد ...

سلام عزیزم. قدم‌نورسیده مبارک.

😑😑😑😑معلومه جوش میخوره

من این تاپیکو زدم که بگم به هیچ وجه سراغ دوباره بخیه کردن نرین

جوش میخوره خودش

قدیم مگه بخیه میکردن؟مادربزرگم میگه خودمون جوش میخوردیم

خداروشکر داخلی هات که جوش خورده

بیرونی هام خوب میشه

فقط نکاتی که نوشتم تو این تاپیک و در جواب بقیه زیر همین تاپیک‌بخون و عمل کن.

اصلا نگران نباش.

در دیرترین حالت تا چهلم بچت خوبه خوبه میشی

تازه زودتر ازون خوب میشی

من یه ماهه خوب شدم

زخمم خیلی عمیق بود

فقط پماد الفا نزنی که بدتر باز تر میکنه زخمو

فقط عسل طبیعی‌بزن و گاز استریل بزار روش

و سویق سنجد بخور عالیه

ففط چیزای ملین بخور که هرروز معدت کار کنه

عنبر نسا هم اگر داری دود بده 

انشالله خوبه خوب میشی نگران نباش عزیزم😘😘😘