2777
2789

۲ ساله ندیدمش و نرفتم خونش حالا شوهرش زنگ زده به شوهرم بیاین خونمون میخان واسه زنم سیسمونی بیارن 

منم به شوهرم گفتم نمیرم چون این۲ ساله بامن حرف نزده منو ندیده حالا زنگ زده برم خونش که بهم فخر فروشی کنه و پز بده چون به شدت اینطور آدمی هستش اینم بگم که من سیسمونی نداشتم حالاهم خودش هم خانوادش هم مادرشوهرم میخان اینو علم کنن بزنن تو سرمن اصلا دلم نمیخاد برم. 

به نظر شما چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اعتماد به نفس کامل برو و خودت باش و بخودت افتخار کن😌همینه که هست

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

من میرم میگم مبارکت باشه چون نرم همه فک میکتن حسودی کردم یا بقول تودت فک میکنن مسیله مهمی هس بدام بکوبن سرم

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑