2777
2789
عنوان

خانم های اقدام بارداری پسر

190 بازدید | 42 پست

سلام خانم های عزیزم

من حدود یکساله لبنیات کلاس هم خودم هم همسرم حذف کردیم حتی بادوم نمیخوریم

قرص اسید فولیک و تقویت هم میخوریم

ماه قبل کیت مکس گذاشتم  روز 15 رنگ گرفت و اقدام کردیم و کلی منتظر بودم تا دیروز پریود شدم.ماه قبل‌تر هم پریود شدم.واقعا خسته شدم

کسی راهی داره .اینکه میگن تو جوش شیرین بشینیم بخاطر خطراتی که داره انجام ندادم و نمیدم.الان چی بخورم .کی اقدام کنم.هر روز باید اقدام کنم.تخم هویج واقعا خوبه بخورم

عرق کاسنی هم همسرم میخوره کسی بلده لطفا کمک کنه.دختر گل هم دارم خداروشکر

.میخام جفت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رژیم برا پسر گرفتم 

لبنیات و رون مرغ و دلستر و خیارو ماکارونی اینا رو حذف کردیم 

دارو هم زیاد میخوریم.... امروز قراره پریود بشم چهار روز بعد از پریود به فاصله ی ده شب شب در میون نزدیکی... با دخول عمیق 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

منم رژیم برا پسر گرفتم لبنیات و رون مرغ و دلستر و خیارو ماکارونی اینا رو حذف کردیم دارو هم زیاد میخو ...

یعنی روز ۱۴ سیکل؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

منم این کارها را کردم تخم هویج هم خوردم اصلا باردار نشدم که بخواد جنسش چی باشه☹️

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

برا من 14نیس من پنج روز پریودم طول میکشه

متوجه نشدم گفتی بعد از روز ۴ پریود به فاصله ی ده شب؟ 

میگن ۱۰۰درصد نیستای وی اف ۱۰۰درصدهبعد ایشون فکر کنم ترجیحش اینه وگرنه خیلی براش مهم نیست

هفتاد درصد احتمالش هست ولی رژیم اطمینانی نیست تو ازمایشگاه کروموزوم پسر رو جدا میکنن 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید