2777
2789
عنوان

انگیزه بدین از رختخواب دربیام😐😐✌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست
😬ن میگن وظیفته🤣

شوهر کرده برا چی🤣

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاق میشی

اتفاقا دکی گفت ۵_۶کیلو کمبود وزن دارم😂✌🏻

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
😬ن میگن وظیفته🤣

ای خدا این همه زحمت بکش تهش میگن وظیفه😒 

منم تو خونه وظیفه دارم ظرفا رو بشورم، جارو بکشم، غذا بزارم، لباس بشورم و..... 

تازه خواهر و برادرم که نمیخواین اونم تقصیر منه و من وظیفه دارم کاری کنم تا اونا بخوابن 😂😂😂البته من کار نمیکنم 😁

آره قشنگ مشخصه 😂😂به منم انگیزه بده پاشم  برقامون رفته هوا گرمه🥵پختم

اوف چقدر برقاقطع میشه

حالا منم الان از حموم اومدم بقیه گرمشونه کولر روشن کردن منم اومدم توی اتاق که جلو کولر سر درد نشم 

اول عزیزم پاشو با آب سرد صورتتو بشور 

بعدشم یه شربت خوشمزه و خنک درست کن بعدشم شروع کن دونه دونه کاراتو انجام بده اگه سریالی هم قراره ببینی با خوشحالی بشین ببین و لذت ببر😉خودم ساعت ۳ منتظر سریال خانه کوچکم خیلی دوسش دارم 

در انتظار هدف...⛈⚡   
😐خدایییی تا الان میخوابید؟ من ساعت ۸:۲۰ دقه صب بیدار شدم ساعت دو شب خوابيده بودم

منم دیر بیدار شم خیلی کسل و بی حوصله و بی حال میشم .امروز ساعت ۱۰ بیدار شدم اینقدر احساس خستگی میکردم تا رفتم یه دوش گرفتم بهتر شدم

در انتظار هدف...⛈⚡   
اوف چقدر برقاقطع میشه حالا منم الان از حموم اومدم بقیه گرمشونه کولر روشن کردن منم اومدم توی اتاق که ...

مرسی عزیزم با انگیزه دادنت🙏❤️ الان پا میشم از تشنگی دارم طلف میشم 

از نظر روانشناسی افراد تنبل ضریب هوشی بالایی دارن خود انیشتن12 ساعت در روز میخوابید خدابیامرز یکی از گشادای زمان خودش بود 😑🤣

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...