2777
2789
عنوان

انگیزه بدین از رختخواب دربیام😐😐✌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 51 پست
بلند شو لباس یپوش😐😂😎

انگیزه در من فوران کرد اصلا 😶😶😆😆💚🦎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته😐 ۱۵ سالمه ساعت ۶ بیدار شدم نماز خوندم صبحونه درست کردم خونه رو جارو کردم آشپزی کردم تازه ...

۱۵سالمه  دس به سیاه و سفید نمیزنم😂مامان و بابام خونن نیستن تنهام خونه هم دیشب جارو زدبم

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
۱۵سالمه    دس به سیاه و سفید نمیزنم😂مامان و بابام خونن نیستن تنهام خونه هم دیشب جارو زدبم

😐خوب کاری میکنی 

😐😬😬😬😬😬😬😬😬

شنگول منم منگول منم حبه انگور تویی.....بی مزه هم خودتونید😎👊 من بجای تشکر لایک میکنم بوس به کلتون😚💃
عزیزم  پاشو برو یه آب به صورتت بزن به پوستت برس  یه ناهار خوشمزه درست کن بخور  بعد ...

اوه خونه رو مرتب کنم😐✌🏻بشین تا پاشم

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
😐✌🏻 مثل اینکه خودم باید به بقیه انگیزه یدم پاشو بچه جنا پنج شنبه میزنه بالا دنبال زنای لخت میگرد ...

😆😆😆دیوونه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐خوب کاری میکنی  😐😬😬😬😬😬😬😬😬

😂😂😂

عسیسم پاشو لباس بپوش خوشکل شی لباس نپوشی ناراحت میشم😂🤍

من عاشق شما شدم که 😆😆💚🦎