2777
2789
فقط بلدن تولید مثل کنن  یکی نیست به پدر مادرش بگه تو که میخوای بچتو تو ۱۲ سالگی شوهر بدی ۱۳ سا ...

اره خودشون چقدر زحمت کشیدن براش بچه شونو دستی دستی کردن زیر خاک 😞

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
الان همون کوجولوهایی که شوهر کردن میان میگن نههههه   ما انقد راضی ایم   قد ۵۰سال ...

کوچولویی که قد زن ۵۰ ساله حالیش باشه نرمال نیست باید تو تربیتش شک کرد

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که من باهاش صحبت کردم ۱۴ سالش بود گفت از ۱۰ سالگی عقد کرده بودم و خودش خیلی راضی بود و خیلی گار ...

اونم ی احمق بوده تو ی محیطی بزرگ شده ک همه خوشبختی و سعادت رو تو شوهر میدیده اینجوری بار اومده 

اونی که من باهاش صحبت کردم ۱۴ سالش بود گفت از ۱۰ سالگی عقد کرده بودم و خودش خیلی راضی بود و خیلی گار ...

ببین اولشه اونا دیگه تو 25 سالگی به بعد دیگه انگار 70 سالشونه شور وشوق میره از زندگی شون 

وای خدا یه بچه انگار رفته زیر خاک 😞باید خانواده ها توجیه بشن و بفهمن اون قراره یه بار زندگی کنه&nbs ...

خانواده های بی فرهنگی ک میخوان دختراشون رو رد کنن رو دستشون نمونه خیلی از طلاق های ثبت شده ماله گروه سنی ۷۸ تا ۸۳ هست ی دختر نوجوان ک اندازه زن ۵۰ ساله شکسته شده 

اونم ی احمق بوده تو ی محیطی بزرگ شده ک همه خوشبختی و سعادت رو تو شوهر میدیده اینجوری بار اومده 

میگم مگه اصلا زیر سن قانونی عقد میکنن؟ غیر قاتونی نیست مگه؟ 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میگم مگه اصلا زیر سن قانونی عقد میکنن؟ غیر قاتونی نیست مگه؟ 

کدوم قانون تو کشور ما اجرا شده که‌این بشه 🙃

کدوم قانون تو کشور ما اجرا شده که‌این بشه 🙃

اینم حرفیه ... چی بگم 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
خانواده های بی فرهنگی ک میخوان دختراشون رو رد کنن رو دستشون نمونه خیلی از طلاق های ثبت شده ماله گروه ...

آره این مشکل یه جمعیت زیادی از یک منطقه رو درگیر میکنه وقتی که همسایت دخترشو تو 13 یا 14 سالگی شوهر بده بعد میاد به دختر تو اگه نگهش داری میگه ترشیده 😞

دوروز پیش یه کاربر ۱۷ساله تاپیک زده بود دلم شوهر میخواد فقط به خاطر اینکه بهش گفتم زوده برات  ا ...

حق با شماست 

واقعا متاسفم.ای کاش واقعا فرهنگ سازی بشه تا خانواده ها ازدواح رو هدف نبینن.

نه تنها ازدواج بلکه ارتباط با جنس مخالف هم از بچگی صحیح نیست.

چقدر دیدم دخترهای۱۲ ساله ای که دوست پسر دارن‌.

بچه جون تا ۲۰ سالگی فقط فکر یادگیری مهارت و درس باش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
آره تو روستا ها عقد میکنن اسم تو شناسنامه نمیره ی قباله میدن بعد ب سنش  ک رسید میزنن تو شناسنام ...

🥺چه کارا ... ای روزگار 

واقعا متاسفم.ای کاش واقعا فرهنگ سازی بشه تا خانواده ها ازدواح رو هدف نبینن. نه تنها ازدواج بلکه ارت ...

بابا دوست خودم از 18 سالگی با پسر همسایش دوست بود بعد 5 سال تو 23 سالگی فهمید به بگدرد هم نمیخورن و عشق کورش کرده بوده میگه الان حالم خوبم 5 سال عذاب کشیدم 😞

بابا دوست خودم از 18 سالگی با پسر همسایش دوست بود بعد 5 سال تو 23 سالگی فهمید به بگدرد هم نمیخورن و ...

انشالله خوشبخت بشه.همین که قبل ازدواج  فهمیده خدا یارش بوده.

متاسفانه نوجوونی احساسات غلبه داره به عقل .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ