الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خدا یه بچه انگار رفته زیر خاک 😞باید خانواده ها توجیه بشن و بفهمن اون قراره یه بار زندگی کنه&nbs ...
خانواده های بی فرهنگی ک میخوان دختراشون رو رد کنن رو دستشون نمونه خیلی از طلاق های ثبت شده ماله گروه سنی ۷۸ تا ۸۳ هست ی دختر نوجوان ک اندازه زن ۵۰ ساله شکسته شده
خانواده های بی فرهنگی ک میخوان دختراشون رو رد کنن رو دستشون نمونه خیلی از طلاق های ثبت شده ماله گروه ...
آره این مشکل یه جمعیت زیادی از یک منطقه رو درگیر میکنه وقتی که همسایت دخترشو تو 13 یا 14 سالگی شوهر بده بعد میاد به دختر تو اگه نگهش داری میگه ترشیده 😞
واقعا متاسفم.ای کاش واقعا فرهنگ سازی بشه تا خانواده ها ازدواح رو هدف نبینن. نه تنها ازدواج بلکه ارت ...
بابا دوست خودم از 18 سالگی با پسر همسایش دوست بود بعد 5 سال تو 23 سالگی فهمید به بگدرد هم نمیخورن و عشق کورش کرده بوده میگه الان حالم خوبم 5 سال عذاب کشیدم 😞