2777
2789
آره خبرنگار معروفه 

پس خدا پدرومادر دختر رو یجوری بزنه زمین ک نتونن بلند شن 

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
از یه طرف دیگه الان ۳۰ساله هوایی میان که هنوز دارن عروسک بازی میکنن🤦🤦🤦همیشه از یه ور بوم میفتیم

30ساله ای ک قصد ازدواج نداره خیلی نرمال تره تا بچه ای ک ازدواج کرده 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تو همین نی نی سایت پرن عزیزم کجای کاری 🥺منم اولش باورن نمیشد تا یه ۱۰ ساله اش رو دیدم تو سایت&n ...

اخه چطور پاره تنشونو اینجوری از بین میبرن؟

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
الان کودک همسرا و کودک مادرای سایت میان دفاع و توجیه میکنن...  

دوروز پیش یه کاربر ۱۷ساله تاپیک زده بود دلم شوهر میخواد فقط به خاطر اینکه بهش گفتم زوده برات  از جانب خودش و کلی کاربر دیگه کلی توهین شنیدم از جمله خدا به داد شوهرت برسه و به تو ربطی نداره و نظرتو تحمیل نکن

با وجود این آدما میشه به فرهنگ این کشور امید داشت؟

i'm in the dark🥀                                                 لحنم یکم تند وتیزه وگرنه دشمنی با کسی ندارم
اینو اینترنت گف۳۱ سالست الکی گفتن13

بابا هست این اتفاق مخصوصا اون طرفا من چندماه قشم زندگی کردم همه دختر 14 و 15 ساله بچه داشتن 

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
الان کودک همسرا و کودک مادرای سایت میان دفاع و توجیه میکنن... 

آره مثلا میگن این اتفاق یک در ملیون و مگه بقیه مادرا نمیمیرن یا خواست خدا بوده یا اصلا عزیز من مرده ک مرده سرت تو زندگی خودت باشه فضول خان 😤

دوروز پیش یه کاربر ۱۷ساله تاپیک زده بود دلم شوهر میخواد فقط به خاطر اینکه بهش گفتم زوده برات از جانب ...

متاسفانه زیاااادن زیاااد. اما اینا اکثرا خلا زیادی توو زندگی دارن و صرفا اینجا دفاع میکنن از این پدیده اما خودشون قربانی هستن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
30ساله ای ک قصد ازدواج نداره خیلی نرمال تره تا بچه ای ک ازدواج کرده 

دیگه نه اینکه عروسک بازی کنه 

همیشه تو همچین تاپیکایی اینجور آدما میان،یکی میگه من ۲۵سالمه هنوز بغل مامانم می‌خوایم یکی میگه سی سالمه هنوز عروسک بازی می‌کنم  

کلا خودشونو لو میدن😁

فقط بلدن تولید مثل کنن 

یکی نیست به پدر مادرش بگه تو که میخوای بچتو تو ۱۲ سالگی شوهر بدی ۱۳ سالگی جنازشو تحویل بگیری برو وسایل جلوگیری تهیه کن که اینطوری خاک برسرت نشه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
دیگه نه اینکه عروسک بازی کنه  همیشه تو همچین تاپیکایی اینجور آدما میان،یکی میگه من ۲۵سالمه هنو ...

این چیزا صرفا اصطلاحه ک مینویسن با چاشنی بزرگنمایی برای محکوم کردن این نوع ازدواج ها

آره مثلا میگن این اتفاق یک در ملیون و مگه بقیه مادرا نمیمیرن یا خواست خدا بوده یا اصلا عزیز من مرده ...

وای خدا یه بچه انگار رفته زیر خاک 😞باید خانواده ها توجیه بشن و بفهمن اون قراره یه بار زندگی کنه 

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
اخه چطور پاره تنشونو اینجوری از بین میبرن؟

اونی که من باهاش صحبت کردم ۱۴ سالش بود گفت از ۱۰ سالگی عقد کرده بودن و خودش خیلی راضی بود و خیلی گاردش بالا بود ... چی بگم والا ... من باورم نمیشد هیچ وقت تو این زمونه هنوزم باشه این چیزا ‌...

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...