2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفا

98 بازدید | 25 پست

بچه ها من اصلا خانوادم رابطه خوبی با منو و همسرم ندارن چند ساله و توضیحش مفصله که لازم نمیدونم اینجا بیان شه فقط اینکه با من مثل مرده رفتار میکنن و هر وقت نیاز جدی پیدا میکنن میان و تا سالها دیگه خبری از من نمیگیرن .به من جهیزیه ندادن که خیلی اذیت شدم جلو خانواده همسرم .الان باردارم و خالم میخواد بهم سیسمونی بده یعمی همه چیشو چند ساله برام گرفته چون از بی مهری خانوادم اطلاع داره .منم مشکلات شدید روحی پیدا کردم به خاطر کمبود خانواده . و روانشناس رفتم و اونم گفت خانوادت کاملا ادمهای غیر نرمال و مشکل داری هستن و باید بپذیری و قیدشونو بزنی منم همینکارو کردم .الان فقط مشکلم اینه چون مامانم قوربتی و دعوا به پاکنه خالم از مامانم میترسه که بعدا بپره تو دلش .چکار کنم که خالم بیادش و وسایلو برام بیاره ؟؟

بهش چی بگم که از مامانم نترسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به مامانت نگه اونا که ازت خبر نمیگیرن از کجا میدونن کی برات چی گرفته 

خوب با شوهرم فامیل هستیم و الان من خونه مادرشوهرم هستم چون استراحت مطلقم .و در دهن همه رو نمیتونم ببندم و به گوششون میرسه .از طرفی چون سر جهیزیه اذیت شدم اینسری دوست دارم کل فامیل شوهرم بفهمنن که منم کسی رو دارم که به فکرم .چون قبلا همه سواستفاده کردن

خب ب مامانت نگوو  بگو خودم گرفتم یا یکی برام کادو آورد

من اصلا با مامانم حرف نمیزنم و دیگه مثل خودش رفتار میکنم و نظرش برام مهم نیست فقط بدبخت خالم میترسه که این وسط براش دردسر شه .چون مامانم یه بار از سمت خودش بدون اینکه من خبر داشته باشم به خالم جلو جمع گفته بود تو فتنه به پا میکنی و بین من و بچم تو اختلاف انداختی و اینو از سمت من گفته بود در صورتی که من روحمم خبر نداشت

من اصلا با مامانم حرف نمیزنم و دیگه مثل خودش رفتار میکنم و نظرش برام مهم نیست فقط بدبخت خالم میترسه ...

ای بابا 

مامانت نباید اینجور کنه 

اینطوری تو خجالت زده میشی ب خانواده شوهرت 

تنها کار اینه ک یا نگین کلا ک نفهمه 

بگی خودم خریدم 

یا نظرش کلا دیگ مخم نباشه بزنید ب بیخیالی 

دست خالنم درد نکنه

ای بابا  مامانت نباید اینجور کنه  اینطوری تو خجالت زده میشی ب خانواده شوهرت  تنها ...

میگم که شانس من هم پدر و هم مادر خسیس و ادنهای مشکل داری هستن از لحاظ روحی و روانی با همه قهرن و بدن .فقط خودشونو میبینن و برتر از همه میدونن کاش راضی میشدن میرفتن روانپزشک دارو مصرف میکردن مشکلات روانی دارن هردو .وسواس شدید و پدرم هم اعتیاد و...

خب وقتی خالت از مامانت میترسه دیگه چرا چندساله واست سییمونی اماده کرده؟ 😐 اماده کرده که نیاره؟ ی ...

نه عزیزم اصلا اهل منت نیست فقط میترسه براش شر بشه چون مامانن قوربتیه