2777
2789

مثلا اومده بود دخترمو ببینه دعا آورده بود گذاشته بود زیر سنگ. شوهر زود دید بهم اومد گف چهار چشمی حواسم بهش باشه . هر چی هم آورده بود نخوردیم. شوهرم زود رف با اون یکی خواهرش دعارو ب دعا نویس نشون دادن میگه درباره ی بستن زبان خواهرشوهرای خودش بوده مربوط ب ما نمیشده..... ولی خب مگه سنگ قحطی بوده از یه شهر دیگه پاشده اومده شهر ما دعاشو بزاره دم در خونه ما!!!

حالا بنظرتون ب روی خواهرشوهرم بیاریم ک همچین کاری کرده ما فهمیدیم یا بیخیالش بشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت بخواد به دوش میاره تو چیزی نگو...من اعتقادی ندارما اما انقدر خانواده همسرم اهلش هستن الان حتی استرس دارم بارداریم رو متوجه بشن

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نگین چون دفعه بعد بیشتر حواسش هس ک متوجه نشید 

سعی کنید رفت و امدش رو کم کنید 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

بریزین دور این مزخرفاتو 

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤