2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دیروز اومد خونمون دعا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 70 پست
خدا عقل و اختیار داده و هر کس مسئول زندگی خودشه  بببن جادو تو زندگی هیچ کس تاثیر نداره مگه این ...

باورت میشه من از همین خانوم که میدونستم مشکل داره با شوهرم و خانواده اش میدونستم  چش دیدن ما رو نداره وقتی بی دلیل  اومد خونم وشکلات در اورد داد بخورم یه. آن از ذهنم خطور کرد دعا این چیزا باش ولی همون لحظه گفتم بابا بی خیال  خوردم  خوردم همان گرفتار شدن همانا قربون خدا برم چرا اجازه میده نمیدونم الله وعلم  واقعا شیطان این زن 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
باورت میشه من از همین خانوم که میدونستم مشکل داره با شوهرم و خانواده اش میدونستم  چش دیدن ما رو ...

ببین باز میگی از ذهنت خطور کرد پس یه درصد ترسیدی

والا به من هر چی از اینا بدن میخندم واسه همین تاثیر نداره

از این به بعد دیدیش نه چیزی ازش بگیر نه هیچی

انشالله شر این آدما به خودشون برگرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باز میگی از ذهنت خطور کرد پس یه درصد ترسیدی والا به من هر چی از اینا بدن میخندم واسه همین تاثی ...

وقتی میومد تا چند روز انگار گرد غم به در دیوار خونه پاشیدن وقتی دیگه  دیدم اینجوری   دیگه نمیزاریم بیاد 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
شما چجوری پیداش کردین 

روپوش های بالشت رو در آوردم دیدم بغل بالشت پاره است خواستم بدوزمش دیدم داخلش ی پلاستیک هست کلا بازش کردم در آوردمش خیلی هم پیچیده بودنش 

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
واسه من یبار گذاشته بودن توی دمپاییم😐😐 دیدم یه نخ صندلم داره شکافته میشه نخ گرفتم کشیدم دیدم عه ا ...

😵😵😵😵😵😵😵چجوریییییی

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
اره خودمم فهمیدم شوهرم یه کم خجالت زده شده بود اومده میگه نری پیش خونوادت بگیاا

منم دقیقا مثل توام... تنها دلیلش رو هم حسادت ب زندگیم میدونن وگرنه چکارشون کردم... شوهرم دیگ مث سابق بهشون سواری نمیده الان هرموقع میان دعا میارن اونسری ک اومده بودن روسریم کلا ناپدید شد 

مرتضی عزیزم