2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دیروز اومد خونمون دعا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 70 پست

ی چی بگم برگاتون بریزه دعا واسه منو شوهرم گرفته بودن گذاشته بودن توی پنبه های بالشت هایی ک می‌ذاریم زیر سرمون هنوز هنگم ک چجوری و کی اومدن اینا رو گذاشتن

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط این وسط دم شوهرت گرم که نگفت وای خواهرم  مگه چیکار کرد فلان و فلان طرفت بوده  

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
نه مطمنا دعا درباره شما بود از آخرش راحت می فهمی که برای کی نوشتن چرا نخوندیش باید بخونیش سریع بشوری ...

حرصم از شوهرم میگیره

بهش گفتما دعارو باز کردین عکس ازش بگیر 

نگرفته

دعا نویس گفته مربوط ب خانواده خودشه شوهرم خیالش راحت شده آورده انداخته رفته. حداقل تو آب ننداخته

مطمئنی واسه بستن زبون شما نبوده من که میگم شوهرت الکی گفته واسه خواهرشوهراشه که تو ناراحت وحساس نشی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
یا ابالفضل . چرا مردم از این کارا نمیترسن؟

اره واقعا من اینجا میخونم وحشت میکنم یکی از فامیلهای شوهرم شنیدم اهل این کاراس اصلا باهاش رفت و آمد نمیکنم ازش میترسم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
نگین چون دفعه بعد بیشتر حواسش هس ک متوجه نشید  سعی کنید رفت و امدش رو کم کنید

اصلا رفت وآمد نمیکنیم سالی یه بار

اینم بخاطر اینکه دخترم ب نیا اومده بود اومد ببینش

ی چی بگم برگاتون بریزه دعا واسه منو شوهرم گرفته بودن گذاشته بودن توی پنبه های بالشت هایی ک می‌ذاریم ...

حالا واقعا بینتونم مشکلی پیش اومده بود یعنی اثرات داشت؟؟

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
ی چی بگم برگاتون بریزه دعا واسه منو شوهرم گرفته بودن گذاشته بودن توی پنبه های بالشت هایی ک می‌ذاریم ...

هر کی بوده میخواست زبون شوهرتان ببند منم اعتقاد ندارم ولی از بس دعا پیدا کردن و خوندم الان اوستا شدم برا خودم