الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این دوتا باهم دوست بودند ، غزاله رابطه رو تموم میکنه بعد آرمان به بهونه ی خداحافظی و اینا میکشونتش خونه خود پسر اول اعتراف میکنه که سرش رو زده به میله بعدم توی چمدون برده بیرون انداخته توی سطل زباله . حکم اعدامش میاد ولی خانواده ی دختر میگن یه فرصت بهت میدیم که بگی جنازه کجاست دوباره دادگاه تشکیل میشه پسر میزنه زیر همه چی که غزاله خودش توی راه پله ها افتاد قاضی میگه خون غزاله روی دیوار خونه ی شما بوده و دوستتم شهادت داده که تو بهش گفتی غزاله رو کشتی ولی پسره میزنه زیر همه چی میگه نمیدونم از چی حرف میزنید ....بعد انگار خانواده ی دختره نمیتوسند نصف دیه پسره رو بدن تا پسر اعدام بشه خانواده ی پسره خیلی اذیتشون می کنند حالا پول دیه جور شده خانواده ی پسره افتادن به التماس (اینا رو مطمعن نیستم خودمم توی سایت ها خوندم )