2777
2789
عنوان

تو این کرونا صلاحه برم....

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلییی دوست دارم برم قبل لز کرونا میرفتم اما دیگه شوهرم میگه خطرناکه خودمم حسم بده نمیرم

منم میگم برم شوهرم میگه خودت می‌دونی دودلم کاش میگف نرو خیالم راحت میشد

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
از مربی برنامه بگیر . بعدتو خونه کار کن . عالی هم هست

اینم میشه آفرین

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
بیخیال شو تو خونه حلقه بزن.خطرناکه الان

واقعا؟حلقه برای ستون مهره ها مشکلی ایجاد نمی‌کنه خ کم تحرکم شکم درآوردم میترسم آب نکنم بدتر بشم خ اندامم خوب بود رو به چاقی میرم 🥴

صفحه هدافیت رو دنبال کنین توی خونه ورزش کنید 

اینستاگرام ندارن گلم

واقعا؟حلقه برای ستون مهره ها مشکلی ایجاد نمی‌کنه خ کم تحرکم شکم درآوردم میترسم آب نکنم بدتر بشم خ ان ...

نه تو باشگاهم حلقه میزنن..خیلی خوبه اگر فقط شکم و پهلو داری بزن عالیه 

اپلیکیشن ورزشی روی گوشی نصب کن 

باشه گلم ممنونم

خصوصی تهران 300 فک کنم

مزمانی. شهرستان ۵۰۰ میدادم الان شده ۸۰۰ .خصوصی که فقط خودت توی باشگاه باشی .نه اینکه بری باشگاه پیش مثلا ده دوازده نفر داخل باشگاه بیان با شما خصوصی کار کنن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم