2777
2789

بچه ها ی موضوعی جدیدا ذهنمو درگیر کرده.خودم ادم معتقد ای نبودم و الان معتقد تر شدم نسبت به قبل و همسرم در این راه خیلی کمکم کرد 

ــ

وقتی میبینم دخترایی ک مث خود سابقم زود گول میخورن و درگیر یه سری روابط اشتباه عاطفی میشن و ارزش خودشون و پایین میارن ،از ته دل ناراحت میشم و دلم میخواد یه جوری بهشون بفهمونم راهی که میرن جایی جز بن بست نیست.

یا مثلا دخترانی که طبق چشم و هم چشمی پوشش های نامناسب انتخاب میکنن و گوهر وجودی خودشون و نشناختن و خود واقعیشون و پیدا نکردن و تحت تاثیر یک داستان یا یک معجزه یا کرامت شهدا و ... قرار میگیرن و جهت زندگیشون عوض میشه ،دلم میخواد در قالب ی رمان بنویسم 

چیزی مثل مستند از لاک جیغ تا خدا

فک میکنم اینجور داستان ها و فیلم ها تکراری شده

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایده ندارین؟

بنظرم دنبال داستان واقعی باش، یه آشنایی فامیلی پیدا کن زندگی اونو بنویس

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
بهتره از نوشتن ازدواج اجباری و همخونه شدن با یه پسرو  آشنا شدن یه دختر لجباز با یه پسر مغرور ت ...

خداروشکر اصلا اینجوری نیست چیزی ک مد نظرمه 

ممنون از راهنماییت عزیزم چشم 

خب اینم ک میگم داستان زندگی خودمه 😢😢

من نظرم رو گفتم، درسته هرکس واسه زندگیش یه داستانی داره ولی داستان بعضیا جالب تره، یه زندگی که مثل همه نباشه از اینا که وقتی میشنوی تعجب میکنی باید باشه

خب اینم ک میگم داستان زندگی خودمه 😢😢

بخاطر جذب مخاطب گفتم، چون دیگه دوره رمان زرد تموم شده الان خواننده خیلی باهوشه دنبال یه ایده نو میگرده به چیز جدید که تابه حال نخونده

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...