2777
2789
عنوان

کسی از خوردن سر به سرامیک می میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 110 پست
فعلا به من حمله شد  ولی نگران نباشید کسی رو ندارم که بهم خیانت کنه 🤧

نگران نیستم هر کس مسئول زندگیه خودشه🤭در ضمن من فقط نظرمو راجع به حرفتون گفتم حمله ای صورت نگرفت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم نکنه از قیافه من می ترسه آخه من بهش محبت می کنم ولی اصلا توجه نمی کنه

من نمیدونم مشکل خانوادگیتون چیه 

اما اگ باز بهم حمله نمیشه من فکر میکنم ارامش ازتون نمیگیره 

یا شما رو بیشتر در تنش میبینه 

احتمالا توی ذهنش چنین چیزایی ثبت شده که احساس میکنه تو موقعیتی که دعوای مامانو باباشه 

باباش بیشتر میتونه پناهگاهش باشه تا شما

برای همین میگم بخاطر بچتون هم که شده حتما مشاوره برین 

روحیات فرزندتون از همه چیز مهمتره✌️

گردنم کج ه خیلی ضربه دیدم خدایا صدای منو بشنو کاش بمیرم و راحت شم از کجا به کجا رسیدم خدا

ببین عزیزم دخترت کوچیه متوجه نمیشه حق با کیه ناراحت نباش پسرخواهرم از نوزادی توو بغل عموشو خانواده پدریش بود خواهرم میخواس شیرش بده نمیاوردنش خونه اینقد گریه میکرد سینم درد گرفته بچه شیر میخواد از صب خونه مادربزرگش بود تاشب شوهر نامردش میبردش تا قبل مدرسش بیشتر با اونا بود باباش میگف مامانتو بزن سه سالش بود اونم خواهرمو زد بیچاره خواهرم بلند گریه میکرد الان پسرش کلاس هشتمه جونشو مامانش شب دست خواهرمو میگیره میخوابه باباش جرات نداره چیزی ب خواهرم بگه الان میگه عموم خیلی از تو و مامان بزرگ و خالها بد میگف منم بچه بودم باورم میشد تو هم مطمئن باش دوسه سال دیگه دخترت عقلش میرسه میفهمه حق با کیه طرفت میاد

سلام عزیزم 

تو ۲ تا تاپیک آخرت نگفتم چون به روزه و میبینن و درخواست های دوستی زیادی برام میاد و محاسبه برای همه خسته کنندس 

من بلدم طالعِ ازدواج رو حساب کنم بعد نظر داد به پای این مرد بشین یا نه 

قسمت هستید یا نه ؟ طلاق میگیرد یا نه ؟ 

اول باید طالع رو حساب کنم بعد اگر در طالع و قسمت هم بودید بهت میگم چیکار ها کن ( مثلا اذکار و اعمال ایجاد محبت بین زن و مرد و اعمال دیگه ) 

اگر در طالع و قسمت هم نبودید باز بهت میگم چیکا کنی 

در مورد طالعِ ازدواج : در کاربر @سایوجان  که اونم خودمم ولی به تازگی تعلیق یکطرفه شده ، تاپیکشو زدم