امشب با شوهرم بد دعوا کردم ساعت سه اومده خونه منم نذاشتم بیاد تو با اصرار اومد سرمو کوبید به سرامیک یه گوش م بی حس ه از دخترم حرصم می گیره از من می ترسه به جای اینکه از باباش بترسه الان گوش چپم داره سوت میکشه خدا باعث و بانی شو لعنت کنه
تایپیک جذاب نمی خوام کلا هم جذاب نبودم از اولش ولی حداقل حرف دلمو میزنم
منم بهت گفتم اشتباه کردی،میخای حرفای صد من یه غاز اینا رو گوش کنی بکن،میل خودته،ولی اینا دوستیای خاله خرسه س،کاری که با شوهرت کردی اشتباه بوده هر چقدرم کار اون غلط باشه رفتارت درست نبوده راهو اشتباه رفتی خود دانی .....بای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا حمله میکنی خواهر🥴 گفتن چرا رفته بغل باباش میگم چون دیده مامانش نزاشته باباش بیاد توخونه🤔🤔🤔 ...
بله اشتباه متوجه شدم یهو عصبی شدم😁 و اینکه ربطی نداشت چیزی که گفتین، واقعا بعضیا اینجا اعصاب ادمو خورد میکنن از بس مرد سالارن و هر کاری کنه شوهراشون میگن تقصیر توعه اینا همونایی ان که تاپیک خیانت و کتک میزنن و همه چیو قبول میکنن کسی ام مثل خودشون نباشه حمله میکنن که تقصیر خودته😐