2777
2789
عنوان

کسی از خوردن سر به سرامیک می میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 110 پست
تایپیک جذاب نمی خوام کلا هم جذاب نبودم از اولش ولی حداقل حرف دلمو میزنم

منم بهت گفتم اشتباه کردی،میخای حرفای صد من یه غاز اینا رو گوش کنی بکن،میل خودته،ولی اینا دوستیای خاله خرسه س،کاری که با شوهرت کردی اشتباه بوده هر چقدرم کار اون غلط باشه رفتارت درست نبوده راهو اشتباه رفتی خود دانی .....بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون میره سمت باباش چون دید شما باباشو خونه راه ندادین و دعوا رو شما شروع کردین  م ...

نه کلا قبل اونم از من می ترسه دعوا راه انداختم کلا دعوا دارهشما بودی شوهرت سه نصف شب میومد اعتراض نمی کردی 

دخترتون میره سمت باباش چون دید شما باباشو خونه راه ندادین و دعوا رو شما شروع کردین  م ...

اصلا هر طور رفتار کرده جلو بچه باید سرشو بکوبه به سرامیک زنان علیه زنان همینه دوس دارید همه تو سری خور باشن

مرد سالارید چقد😕

اصلا هر طور رفتار کرده جلو بچه باید سرشو بکوبه به سرامیک زنان علیه زنان همینه دوس دارید همه تو سری خ ...

چرا حمله میکنی خواهر🥴

گفتن چرا رفته بغل باباش میگم چون دیده مامانش نزاشته باباش بیاد تو‌خونه🤔🤔🤔

حمله کردن نداشتااا🤧

چرا حمله میکنی خواهر🥴 گفتن چرا رفته بغل باباش میگم چون دیده مامانش نزاشته باباش بیاد تو‌خونه🤔🤔🤔 ...

همین بچه وقتی من و اون از تنهایی می ترسیم یه جفت کفس میذارم دم در فکر کنم ما هم مرد داریم تو خونه الان می ترسه

نه کلا قبل اونم از من می ترسه دعوا راه انداختم کلا دعوا دارهشما بودی شوهرت سه نصف شب میومد اعتراض نم ...

نمیگم کی حق داره 

چرا دیر اومده خونه؟ کارش چیه؟

شاید خونه فامیل بوده🤔 

گفتم دلم برای دخترتون میسوزه چون گفتین سه سالشه و باید ساعت سه شب دعوای مامان و بابا اخرم ضربه خوردن سر مامانشو ببینه

چرا حمله میکنی خواهر🥴 گفتن چرا رفته بغل باباش میگم چون دیده مامانش نزاشته باباش بیاد تو‌خونه🤔🤔🤔 ...

بله اشتباه متوجه شدم یهو عصبی شدم😁 و اینکه ربطی نداشت چیزی که گفتین، واقعا بعضیا اینجا اعصاب ادمو خورد میکنن از بس مرد سالارن و هر کاری کنه شوهراشون میگن تقصیر توعه اینا همونایی ان که تاپیک خیانت و کتک میزنن و همه چیو قبول میکنن کسی ام مثل خودشون نباشه حمله میکنن که تقصیر خودته😐