2777
2789
عنوان

کسی از خوردن سر به سرامیک می میره

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 110 پست
یه طرف گردن م کبود شده خدایا صدای منو بشنو ببین چه ظلمی میشه در حق من

عزیزم بردار زنگ بزن اورژانس بزار بیان هم معاینه میشی هم میترسه همونجام میگناگر زدت شکایت کن میتونی نکنی ولی میترسه خودش

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿   

کبودم شده؟

فردا احتمالا کبود بشه اول وقت برین اگاهی شکایت کنید  نامه بگیرین برا پزشک قانونی 

قشنگ حالش و جا میارن که دیگه دست روی شما بلند نکنه 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ بزن اورژانس.حتی چیزیم نشده پیگیر باش بزار شوهرت بترسه و دیگه از این غلطا نکنه

نمی ترسه آدم نیست که بترسه به خاطر کل خانواده س هر دفعه یه جا بدنم کبوده شکایت هم کردم آدم نمیشه 

دخترم سه سالشه

عزیزم طبیعیه میگن بچه میره سمت اونی ک ازش میترسه میخاد ببینه رفتارش با اون چطوریه

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
یه طرف گردن م کبود شده خدایا صدای منو بشنو ببین چه ظلمی میشه در حق من

برو دکترر

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
نمی ترسه آدم نیست که بترسه به خاطر کل خانواده س هر دفعه یه جا بدنم کبوده شکایت هم کردم آدم نمیشه&nbs ...

چرا موندی تو این زندگی؟خدایی نکرده ضربه مغزی میشدی دخترت چی میشه با این پدر؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ای بابا رفتم پزشکی قانونی دفعه پیش گفت باید اول شکایت کنی خواهر

خب عزیزم دارم میگم برو اگاهی شکایت کن نامه بگیر برو پزشک قانونی 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
عزیزم طبیعیه میگن بچه میره سمت اونی ک ازش میترسه میخاد ببینه رفتارش با اون چطوریه

من دوست داشتم دخترم بیاد منو بغل کنه ولی رفت پیش بابا عوضی ش انگار اینا کلا آدم نیستن دخترشو مثل خودش ه دلم می خواد همه سونو خفه کنم

چرا از من می ترسه من کتک خوردم می‌ره بغل باباش

میخای بچه رو هم بنداز بیرون ،دلت خنک شه بعد شوهرت اونوره سرتم بکوبه تو سرامیک،قرینه بشی 

به بچه هم گیر میدی بعد میگی همه باهام قهرن،ترمز بگیر بابا