2777
2789

دوستان اولین باره تایپیک میزنم خیلی وقت بود از ته دل خوشحال نشده بودم امروز یکی از بچه های بستری بخش که براش تشخیص سرطان خون و کرونا گذاشته بودن با بررسی بیشتر لام خون مشخص شد انگل ه نه سرطان خیلی خوش حال شدم پا به پای مادر و پدرش من و همکارام اشک شوق ریختیم خواستم بهتون بگم قدر لحظه لحظه سلامتی تون رو بدونید و با هم مهربانتر باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با اینکه نمیشناسمشون خوشحال شدم 

امیدوارم مریضی از همه دور باشه

یک نوجوان 12 ساله دوسه ماهه تو کماست 

برا‌ش دعا کنید خدا به خونوادش ببخشتش و صحیح و سلامت برگرده خونه 

واقعا خدا رو شکر 

اما ایکاش از اول دقیقتر برسی بشه چه به دل مادرش اومده وقتی خبر سرطانشو دادن 😢

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
واقعا خدا رو شکر  اما ایکاش از اول دقیقتر برسی بشه چه به دل مادرش اومده وقتی خبر سرطانشو دادن ...

این انگل کلا مثل سرطان خونه هموگلوبین و میاره پایین خیلی دقت می خواد این پزشک هم وجدان داشت که چند بار بررسی کرده

الهی شکرت🤲

عزیزم ان شاالله شما هم همیشه تنتون سالم باشه 🌹🍀🌹🍀

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

در کل وقتی یه جاهایی از کار کم میارم یه دریچه به روم باز میشه انگار تمدید نیرو میشه امشب شیفت اومدنی بچه م بی قراری می کرد ناراحت اومدم ولی امشب خوش حال شدم انرژی گرفتم