2777
2789
عنوان

دهه نودی های، فوق گودزیلای شما چطورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 148 پست

دخترم ۲۱ ماهشه...دیروز باباش بهش نیگفت بیا ببرمت حموم بشورمت....میگفت دوست ندارم...هی باباش میگفت بیا بریم آب بازی...در نهایت رفت عروسکشو اورد داد به باباش گفت اینو بشور

هیچوقت نگو چی میخای برات بخرم بگو فلان جیزو(که میتونی)برات میگیرم حالا برو یه سکه بخر تا تحربه شه ب ...

سکه ام کجا بود خواهر،باید برم از شوهرم مهریه مو بگیرم بدم به این😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونسری دختر خاله منم نزدیک ۴ سالشه بهم میگه از هیکلت خجالت بکش به مامانت کمک نمیکنی😐😐یا خواهراش که ...

برای این بچه ها با اسم صدات میزنن چون باهات احساس راحتی مکنن اگه دختره تورو با دوستت دیده و دلش خواسته اونم یه دوست صمیمی داشه باشه

پسر عموم ۴ سالش بود هی مریف میشست اتاقش مامانش هی میوردش تو جمع بار سوم عصبی شد سر مامانش داد زد گف ...

پسرمنم اخرین بار سه ساله بود من هرشب براش قصه و لالایی میخوندم اخر گفت مامان چرا ساکت نمیشی بخوابم🤕دیگه نخوندم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دخترم ۲۱ ماهشه...دیروز باباش بهش نیگفت بیا ببرمت حموم بشورمت....میگفت دوست ندارم...هی باباش میگفت بی ...

😂😂😂😂خواست باباشو دست به سر کنه...من دخترم میگه تو منو نشور خودم بزرگ شدم طلا شدم بلدم خودمو بشوشم(بشورم)تو برو بیرون عساب بپوش سردته یخ کردی😁بعد ی شامپو گلرنگ کامل میریزه به خودش و انقدر میشوره تا چروک بشه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
پسرمنم اخرین بار سه ساله بود من هرشب براش قصه و لالایی میخوندم اخر گفت مامان چرا ساکت نمیشی بخوابم🤕 ...

من ی بار زد تو دهنم گفت نخون😐

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
فک کنم عقلش برسه

من ک نمیتونم نفس بکشم ک چیه چرا اینطوری تند نفس میکشی تا باشوهرم بحث میکنیم ی کم صدام بالا میره میاد تو روم چرا داد میزنی.حالا دادم نیستا صدام ی خورده بلندتر میکنم.یا باخودم حرف میزنم میگه با کی بودی چی گفتی میگم ای بابا ولم کن کلا کنه پاپیچ چ رومخه.همه چی میپرسی مثل خونواده شوهر نکبتم شده ب همه چی دقت میکنه هرحرفی سرزبونش میاد میگه اینقد میپرسه کفریت میکنه مادرشوهرم هم همینطوره.دخترم۳سالشه

برای این بچه ها با اسم صدات میزنن چون باهات احساس راحتی مکنن اگه دختره تورو با دوستت دیده و دلش خواس ...

اها نمیدونستم چه جالب اخه مامانشون خوشش نمیاد من که مشکلی ندارم مامانش میگه زشته بگید ابجی بهار اونام نمیکن😂😂

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
😂😂😂😂خواست باباشو دست به سر کنه...من دخترم میگه تو منو نشور خودم بزرگ شدم طلا شدم بلدم خودمو بشوش ...

الهی...

دختر من از حمام فراریه

با جیغ و گریه دونفری باید ببریم گربه شورش کنیم بیاریم بیرون

پسر من اگه ازش کاری بخوام و انجام نده و اگه بگم چرا گوش ندادی به مامان میگه همین که میرم توالت خودمو میشورم بسه دیگه پر توقع نباش باحالت طلبکارانه میگه توالت خودم برم غذا خودم بخورم حمام خودم برم پس تو چیکارمی؟😆😆😆😆

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم